Urobte prvý krok k zdravšiemu domovu!

10. 11. 2017 Zdieľať

Bona predstavuje novinku vo svojom sortimente – nový čistiaci prostriedok na drevené podlahy Bona Free & Simple, ktorý pomáha vytvárať zdravšie bývanie pre vás a vašu rodinu.

Prieskumy ukazujú, že dnešná priemerná domácnosť vlastní viac než 62 toxických chemikálií a majitelia trávia v interiéri až 90 % svojho času. Miera astmy u detí mladších ako päť rokov vzrástla v priebehu 14 rokov o 160 %. Nový netoxický Bona Free & Simple neobsahuje alergény, ako sú farbivá a vône, ale stále má výnimočné vlastnosti, ktoré očakávate od akéhokoľvek produktu značky Bona. Vďaka dlhoročným skúsenostiam a inováciám vieme, čo je pre vás a vaše podlahy najvhodnejšie, aby ste sa cítili dobre a aby vaše podlahy vyzerali krásne.

Bona Free & Simple je nový čistiaci prostriedok na drevené podlahy, ktorý pomáha vytvárať zdravšie bývanie pre vás a vašu rodinu. Neobsahuje alergény a je určený pre astmatikov a alergikov.


Urobte prvý krok k zdravšiemu domovu!

2087795

Je v dispozícii v 650 ml balení v spreji, 850 ml balení do Bona Spray Mop (náplň) a v ekonomickom 2,5 l balení, ktoré stačí len preliať do náplne – jednoducho, ľahko a rýchlo. Čistiaci prostriedok je pripravený na okamžité použitie, neriedi sa. Čistenie pomocou Bona Spray Mopu je ľahké. Iba vytiahnete mop zo skrine, nastriekate čistiaci prostriedok na podlahu a podlaha bude o chvíľku suchá, a to vďaka špeciálnej mikrovláknovej utierke umiestnenej na mope. Skvelá kombinácia čistej podlahy a pocitu zdravšieho bývania pre vašu rodinu.

Antibakteriálny čistič do domácnosti


Bona predstavuje novinku vo svojom sortimente – nový čistiaci prostriedok na drevené podlahy Bona Free & Simple.

Bona

Ak hľadáte niečo výnimočné pre svoju domácnosť, vyskúšajte aj antibakteriálny čistiaci prostriedok Bona Čistič drevených povrchov. Je určený pre čistenie všetkých nečistôt na drevenom či laminátovom povrchu vo vašej domácnosti. Efektívne odstráni nečistoty, odtlačky prstov, mastnotu z potravín z kuchynských povrchov, na dverách, nábytku, kuchynskej linke atď. Je veľmi efektívny na čistenie šmúh a ďalších bežných nečistôt v domácnostiach. Má antibakteriálny účinok.

Hľadáte rady a tipy na čistenie všetkých typov podláh? Pripojte sa k nám! Sme aj na Facebooku! www.facebook.com/bona.domacnost

E-shop: www.bonaspraymop.sk, www.bonaspraymop.cz

Kategória: Aktuality
Tagy: bona mopy
Zdieľať článok