Ako nestrácať čas pri plánovaní kuchyne?

30. 10. 2017 Zdieľať

Možností ako si naplánovať novú a modernú kuchyňu je viac. Medzi tie tradičné patrí návšteva niekoľkých kuchynský štúdií a predajní s nábytok a následné zvažovanie plusov a mínusov jednotlivých ponúk.

Ak potrebujete ďalšie informácie tak sa musíte do jednotlivých predajní vrátiť a ponuku doplniť priamo na mieste. Ak ste zamestnaný tak nám dáte za pravdu, že tento spôsob je časovo veľmi náročný a kvôli novej kuchyni si musíte míňať dovolenkové dni, ktoré by ste si radšej užili niekde v pokoji a s vašou rodinou či priateľmi. Taktiež víkendy nepatria medzi ideálne dni na návštevu predajní keďže počas nich je návštevnosť predajní najvyššia. Štátne sviatky už tiež nevyužijete, pretože predajne zostávajú počas nich zatvorené.


Kuchyne od Decodom

Kuchyne od Decodom
Decodom

Plánujte doma

Vďaka novej službe Kuchyne Online od spoločnosti Decodom  si môžete vašu novú kuchynskú linku začať plánovať už doma. Je to jednoduché. Vyplňte dotazník a na základe týchto informácií, vám skúsený špecialista na kuchynské linky, navrhne riešenie vašej kuchyne. Návrh vám zašle mailom a ďalšie potrebné informácie si vyžiada telefonicky.


Kuchyne od Decodom

Kuchyne od Decodom
Decodom

Nemusíte nikam chodiť a predsa budete mať návrh kuchyne pod kontrolou. Návrh kuchynskej linky má niekoľko etáp a našou snahou je prvé etapy vyriešiť s ohľadom na vaše pohodlie. Šetríme váš čas a keď sa vám návrh kuchyne bude páčiť, tak finálna návšteva predajne pri objednaní kuchynskej linky bude rýchla a jednoduchá.

Kuchyne online nájdete na www.decodom.sk

Kategória: Kuchyňa, jedáleň
Tagy: decodom kuchyne kuchynské linky kuchynské štúdiá
Zdieľať článok