Mountfield po novom v Michalovciach

31. 10. 2017
Zdieľať

Spoločnosť Mountfield otvorila v piatok 27. októbra nové predajné centrum v areály nákupného strediska Opidium v Michalovciach na Humenskej ceste. Na zákazníkov čaká príjemný a moderný interiér s celkovou plochou 1 500 m2 a 30 parkovacími miestami.

Nové predajné centrum nahradilo pôvodnú predajňu umiestnenú na ulici Jana Holého, ktorá už nespĺňala moderné kritériá kvalitného nakupovania. 
 
„Rozširovanie a modernizácia predajnej siete je súčasťou našej dlhodobej firemnej stratégie. Jej prvoradou prioritou je neustále zlepšovanie starostlivosti o zákazníka, o jeho komfort pri nakupovaní a s tým spojeného rozširovania služieb aj sortimentu produktov. Zväčšujeme predajné plochy, vylepšujeme interiérovú navigáciu, rozširujeme a modernizujeme servisné zázemie, skladové priestory a to tak pri tovare, ako aj pri náhradných dieloch. Z prieskumov spotrebiteľského vnímania a tiež z mnohých ocenení, ktoré Mountfield získal v oblasti starostlivosti o zákazníka v tomto roku je zrejmé, že ideme správnou cestou. Pevne  verím, že tento prístup ocenia zákazníci našej novo otvorenej predajne v Michalovciach,“ vysvetľuje generálna riaditeľka a predsedníčka predstavenstva spoločnosti Mountfield Jana Moravová.

V tomto roku plánoval Mountfield zmodernizovať alebo presťahovať do atraktívnejších lokalít celkom 10 predajní v Českej republike a na Slovensku. Z toho na Slovensku už prebehlo otvorenie novej predajne v Leviciach a v Českej republike v Tepliciach, Jindřichovom Hradci, Třebíči, Znojme a Liberci.

„Snažíme sa vyberať pre nové predajne atraktívnejšie lokality, a to s ohľadom na súčasné trendy nakupovania – sústreďovanie obchodov do veľkých obchodných lokalít, čo je prepojené aj s väčšími parkovacími možnosťami. Vo všetkých našich predajných centrách máme už štandardne vybudovaný úsek samoobslužného predaja rýchloobrátkového tovaru a tiež nainštalované moderné interiérové prvky,“ dopĺňa riaditeľ divízie predaja spoločnosti Mountfield Luděk Lhota.  

Kategória: Aktuality
Tagy: mountfield záhradná technika
Zdieľať článok

Diskusia