Dizajnový rohový akumulačný krb Cara

27. 11. 2017 Zdieľať

Kúzlo ohňa v rovnováhe s estetikou a technikou. Dizajnový akumulačný krb CARA R / L 03 reaguje na trendy a potreby modernej interiérovej architektúry. Citlivo vyvážené vonkajšie proporcie, čisté línie a dominujúce veľkoplošné rohové presklenie vytvára impozantný celok oslovujúci najnáročnejších zákazníkov.

Pre firmu Romotop je dôležité neustále posúvať odbor krbových vložiek a kachlí dopredu a tým berie na svoje plecia pozíciu lídra, ktorý určuje trendy v tomto odbore. Už počiatočný koncept ukazoval, že sa rodí v rukách našich konštruktérov niečo jedinečné čo sa aj splnilo.


krb CARA

krb CARA
ROMOTOP spol. s r.o.

Technika nás baví, s týmto mottom boli vytvárané jednotlivé konštrukčné časti. Veľmi zásadný bol a aj je pre nás výsuv dvierok, aj preto bol firmou Romotop vyvinutý unikátny systém Silent Lift, ktorý zaručí tichý a bezstarostný chod. Dôležitou časťou všetkých našich krbových kachlí a vložiek je spaľovacia komora, preto Romotop dbá, aby boli vždy použité na najviac exponované časti iba prvotriedne materiály. Z toho dôvodu je spaľovacia komora vyložená pravým šamotom, ktorý dokáže akumulovať teplo a tým zlepšovať dynamiku horenia. Štandardné prevedenie spaľovacej komory je bezroštové, pričom možno vykonať jednoducho zmenu na roštovou variantu na želanie zákazníka. Snažíme sa čo najviac uľahčiť zákazníkom ovládanie vložky, preto sa primárny a sekundárny spaľovací vzduch reguluje iba jedným ovládacím prvkom. Mottom firmy Romotop je „ekonomická a ekologická prevádzka“, z tohto dôvodu sme použili vysoko účinný systém vedenia spalín Double Spin (vyvinutý firmou Romotop) s dvoma deflektormi, ktorý napomáha odvodu spalín do hrdla vložky s cieľom dosiahnutia maximálnej ekológie, čistoty spaľovania a zvýšenie účinnosti spaľovania až o 10%. Novo je privedený aj terciárny vzduch, ktorý zaručí, že krbovej vložke nedôjde nikdy dych.


krb CARA

krb CARA
ROMOTOP spol. s r.o.

Každý meter v dome je dôležitý, preto vďaka dvojitému odtieneniu zadného plášťa môžete postaviť dizajnový krb CARA R / L 03 priamo ku stene.

Keďže sa v dnešnej dobe nestavajú už iné domy ako nízkoenergetické a pasívne, stalo sa štandardom, že firma Romotop opatrila všetky svoje výrobky CPV, teda centrálnym prívodom vzduchu, ktorý privádza vzduch do spaľovacej komory z exteriéru a tým nedochádza k spotrebe vzduchu v pobytovej miestnosti. Veľakrát je potrebné zvýšiť akumuláciu stavby alebo jednoducho uchovať teplo na neskôr, preto je možné umiestniť akumulačný prvky nad ohniska, a tým zvýšite úžitkovú hodnotu celého vykurovacieho telesa.

Naše krbové kachle a krbové vložky sú nielen krásne, ale tiež aj účinné. Menovitá účinnosť začína od 83% a tepelný výkon za hodinu na 4kW.

Veríme, že s krbmi  Romotop si nekupujeme len výrobok, ale organickú súčasť Vášho domova. Krása živého ohňa Vás nikdy neomrzí.

ROMOTOP spol. s r.o.

Komenského 325
742 01 Suchdol nad Odrou
Czech Republic
tel.: +420 556 770 980
fax: +420 517 075 894
e-mail: info@romotop.cz
www.romotop.sk

ZDROJ: PR článok spoločnosti ROMOTOP spol. s r.o.

Kategória: Energia
Tagy: kozub romotop
Zdieľať článok