Šialený trend sociálnych sietí: Ananás namiesto stromčeka!

26. 11. 2017
Zdieľať

Čo by ste povedali, keby ste si tento rok namiesto vianočného stromčeka doma ozdobili ananás? Znie to síce ako absolútny „úlet“, ale verte tomu, že by ste neboli prvými. Ananás ako TOP vianočná dekorácia tohto roka skutočne letí a už teraz skrášľuje obydlia.

 Načo stromček? Stačí ananás!

Ak by sme si mali predstaviť, že by v našich domácnostiach tradičný ihličný vianočný stromček nahradil tropický plod – ananás a dávali by sa pod neho, respektíve k nemu, aj darčeky, asi by sa vám to zdalo poriadne pritiahnuté za vlasy. Stačí si však len otvoriť niektorú zo sociálnych sietí a uvidíte, že ananás sa stal priam kráľom predvianočných príprav. 

 

Our pineapple Christmas tree in the process and a trial run for props for my clients holiday mini sessions!

Príspevok, ktorý zdieľa Zohra Galka (@zohragalka),

Z dušičiek do Vianoc

V októbri sa na sociálnych sieťach preslávili takzvané ananásové lucerny – čosi podobné ako vydlabaná a vyrezaná tekvica so sviečkou vo vnútri, len šlo o ananás. Ananásy však presiahli aj obdobie dušičiek a sú tu v podobe malých vianočných stromčekov. A to úplne vážne.

 V slnečných okuliaroch

Najmä dámy z celého sveta, ale aj niektorí kreatívni muži prezentujú na sociálnych sieťach svoje nezvyčajné diela. Neváhajú ananásu dať nielen vianočné ozdoby, ale hoci aj slnečné okuliare. Ananás bolo zvykom mávať v ovocných misách aj u nás, prakticky odkedy bol dostupný. Môže za to jeho zaujímavý estetický vzhľad, ale aj príjemná vôňa. Takéto premeny však určite nikto predtým neriešil.

Bude aj veľkonočným trendom?

Kreativite sa medze nekladú, dôležité je len jedno: Aby to bol ANANÁS! Tropická príchuť a trošku iný vzhľad „vianočného stromčeka“ nemôže chýbať ani u vás. Vytvorte si z neho doplnok podľa vlastných predstáv alebo sa nechajte inšpirovať postrehmi zo sociálnych sietí. Ak to bude takto v ananásovom trende pokračovať ďalej, budeme ho zdobiť aj na jar namiesto vajíčok…

Text: SZ

Kategória: Dekor
Tagy: vianočné dekorácie vianočný stromček
Zdieľať článok

Diskusia