Vysoko energeticky efektívne komínové riešenia, ktoré sú špičkou na slovenskom trhu!

01. 12. 2017 Zdieľať

Vlastniť krb, ktorý by nádherne dopĺňal interiér rodinného domu je trendom, po ktorom dnes siaha stále viac a viac ľudí. Niet sa čomu čudovať. Skvelou správou je, že si môžete vybrať z viacerých druhov krbových kachlí, ktoré sa od seba odlišujú tvarom, dizajnom či výkonom. Ak si aj vy chcete splniť celoživotný sen o tepelnej pohode počas chladných zimných večerov, nechajte sa inšpirovať nasledujúcimi radami, ktoré vám pomôžu pri konečnom rozhodovaní!

Bezkonkurenčný komínový systém 

Neviete si dať rady s tým, ktorý komínový systém by bol tou najlepšou voľbou pre váš rodinný dom? A čo by ste povedali na vysoko energeticky efektívne komínové riešenie z prvotriedneho materiálu určené pre nízkoenergetický dom či stavbu v rekonštrukcií? Znie to priam idylicky, však? Špičkový krbový modul KINGFIRE s minimálnymi nárokmi s maximálnym úžitkom je bezkonkurenčným riešením na slovenskom trhu, ktoré si už obľúbilo množstvo spokojných klientov. Ide o kombináciu kvalitného riešenia a moderného dizajnového prevedenia, ktoré vás len tak ľahko neomrzí! Že neveríte?

Bezproblémová integrácia do priestoru

Súčasťou krbového modulu je krbová vložka, čiže spotrebič na tuhé palivo s výkonom od 3 do 7 kW, ktorý je možné integrovať do priestoru a  upraviť individuálnym obkladom na základe vašich preferencií. Výhodou teda je, že nepotrebujete preň ďalšiu plochu, čiže ušetrí miesto a je možné ho umiestniť aj do menších priestorov. Vzduch určený na horenie je privádzaný cez komín, čo znamená, že sa nemusíte zapodievať inštaláciou kanálu priamo do podlahy, ktorá by bola koniec koncov pomerne náročná. Samozatvárateľné dvierka sú zárukou prvotriedneho tesnenia a bezpečnosti, pričom montáž je pomerne rýchla a jednoduchá – spolu s komínom trvá neuveriteľné 3 hodiny, čo už skutočne stojí za zváženie!

Jedinečný dizajn, ktorý si zamilujete! 

Dáte prednosť tradičnému dizajnu s jedinečným tmavošedým kovovým čelom alebo radšej mierne zaobleným elegantným dvierkam, ktoré vám poskytnú lepší pohľad na blikotajúci plameň? Pochopiteľne, že rozhodnutie je len na vás a vašich konkrétnych požiadavkách, ktoré dokonca môžete prispôsobiť na mieru. 


Vysoko energeticky efektívne komínové riešenia, ktoré sú špičkou na slovenskom trhu!

2075403
Schiedel

Ekonomické riešenie pre zvýšenie kvality bývania

Ak daná stavba vyžaduje bezproblémovú funkčnosť vetracieho zariadenia, teda spätné získavanie tepla pri vetraní (rekuperácia), KINGFIRE umožňuje prevádzku s uzatvorenou spaľovacou komorou. Čo to v praxi znamená? Tesné vyhotovenie dvierok, ktoré sú samozatvárateľné, ako už aj bolo spomenuté, prispievajú k maximálnej požiarnej bezpečnosti a bezproblémovej prevádzke, pričom krbové kachle sa starajú o dokonalý prívod vzduchu na spaľovanie do spaľovacej komory. Nielen, že ide o ekonomicky výhodné a efektívne riešenie, ktoré zvýši kvalitu vášho bývania, ale taktiež skvelého pomocníka v podobe piecky, ktorá postačuje na pokrytie tepelných strát. Ak aj vy túžite po domácej pohode pri šálke horúceho čaju a praskajúcom ohni, neváhajte a splňte si svoj sen, ktorý je celoživotnou investíciou za priaznivú cenu! 

www.schiedel.com/sk/produkty/vykurovanie/kingfire-parat/

www.schiedel.sk 

ZDROJ PR článok spoločnosti Schiedel Slovensko s.r.o.

Kategória: Strecha, podkrovie
Tagy: komín kozub vykurovanie
Zdieľať článok