Recyklujte jednoducho a elegantne

12. 12. 2017 Zdieľať

Recyklovať, nevyhadzovať, to je téma našej doby. Ale kam s tým? Ako je možné schovať to, čo nechceme naozaj vidieť? Úplne jednoducho s recyklačnými modulmi v technickej miestnosti od firmy Schüller. Vďaka špeciálnym recyklačným skrinkám a taškám ľahko roztriedite a pripravíte k odvozu PET fľaše, papier alebo krabice.

Zmeniť staré na nové – recyklácia je najdôležitejšou otázkou súčasnej doby. Najmä v Nemecku má zber a recyklácia použitých predmetov dlhú tradíciu. Poriadok a organizáciu v recyklovaní hravo zvládnete s koncepciou technickej miestnosti Schüller, ktorá zahŕňa recyklačné jednotky a vrecká. Fľaše z PET plastu, papier alebo plechovky máte dokonale vytriedené a pripravené na odovzdanie.


Recyklujte jednoducho a elegantne

Recyklujte jednoducho a elegantne
Schüller Möbelwerk KG

Praktická a funkčná technická miestnosť

Firma Schüller uviedla na trh koncepčné riešenie vybavenia technickej miestnosti, ktoré ocení každá domácnosť. Originálne riešenia myslia aj na pranie, žehlenie i na triedenie bielizne. Výbavu doplnili o možnosť uloženia akýchkoľvek čistiacich prostriedkov a technických pomocníkov v domácnosti. Nábytok pre tento účel je prispôsobený väčšiemu zaťaženiu a možnému vplyvu vlhkosti. Vyrába sa v niekoľkých modulových aj farebných variantoch. Ani technickú miestnosť dnes nie je nutné zatvárať pred návštevami!

Viac informácií môžete nájsť na www.schueller.de

Kategória: Aktuality
Tagy: recyklácia
Zdieľať článok