Februárový Môj dom už v predaji!

05. 02. 2018
Zdieľať

V novom Mojom dome vám prinášame niekoľko inšpirácií a tipov, ako si preniesť do domácnosti dánsky štýl bývania s názvom Hygge. Ako docieliť pocit útulnosti, a ktoré doplnky vám rozhodne nesmú chýbať. Nájdete v ňom tiež pôsobivé návštevy z celého sveta, nebude chýbať ani ďalší kúsok nadčasového dizajnu, riešenie interiérového problému od architekta či pravidelný redakčný test – tentoraz vám pomôžeme vybrať domáce údiarne.

V aktuálnom vydaní pripomenieme aj to, na čo nezabudnúť v záhrade a dozviete sa informácie o tom, ako ušetriť pri stavbe domu. Februárový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 2.2.


Februárový Môj dom už v predaji!

2113089

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca: Zoznámte sa s hygge

Vlna hygge neobišla ani interiérový dizajn. Základným pravidlom, ako ho vniesť do svojho domova, je obklopovať sa vecami, ktoré sú vám blízke, ktoré vám navodzujú pekné spomienky a dokážu ho zútulniť.


Februárový Môj dom už v predaji!

2113061

Slnko v pletenom svetri

Interiér tohto bytu ovplyvnili dva silné prvky – žiarivá žltá farba a výrazná štruktúra úpletu. Žltá priestor prehriala podobne ako slnečné lúče a pletené textílie vytvorili príjemnú, útulnú atmosféru, ktorá priam pozýva relaxovať.


Februárový Môj dom už v predaji!

2113063

Pôvab z bazára

Zrenovovaný starý dom, citlivo prispôsobený na dnešný život a zariadený recyklovaným nábytkom, je príkladom toho, že aj keď čerpáme z minulosti, môžeme vytvoriť niečo absolútne moderne.


Februárový Môj dom už v predaji!

2113065

Duch Škandinávie

Chcete si aj vy preniesť domov kúsok Škandinávie? Inšpirujte sa Kláriným domom. Vytvorte neutrálny základ v kombinácii svetlého dreva, bielej a tónov sivej a dolaďte ho typicky severskými doplnkami, mäkkými textíliami a sviečkami.


Februárový Môj dom už v predaji!

2113067

Malý originál

Byt v historickej budove centra mesta je síce menší rozlohou, kompenzujú to však dôkladne premyslené riešenia a originálne vlastnoručne robené prvky, ktoré mu dodávajú osobité čaro a pocit, že ku komfortnému bývaniu v ňom majiteľom naozaj nechýba ani štvorcový meter.


Februárový Môj dom už v predaji!

2113069

Šikovná rekonštrukcia v paneláku

Do dispozície tohto trojizbového bytu architekt nezasahoval, napriek tomu sa mu podarilo zariadiť, aby pôsobil vzdušnejšie a priestrannejšie (a to nielen na pohľad, ale aj pri používaní). A pritom je v ňom viac miesta na odkladanie. Na tento „zázrak“ stačilo zopár „drobnosti“.


Februárový Môj dom už v predaji!

2113071

Grafický minimalizmus

Prízemné biele „L“ premostené sivým kvádrom poschodia a pôdorysné „puzzle“, ktoré vytvára praktické dispozičné súvislosti a umožňuje kontakt interiéru s terasou práve tam, kde je to príjemne. Z jednoduchých geometrických tvarov vyskladali architekti z ateliéru FVA dom, ktorý je nielen efektný, ale je v ňom aj radosť bývať.


Februárový Môj dom už v predaji!

2113073

Pohľady z výšky

Domčeky či chaty v korunách stromov dnes patria k vyhľadávaným miestam na relax – najmä preto, že poskytujú úžasný výhľad a tiež kontakt s prírodou, aký len tak nezažijete. Túto nezvyčajnú stavbu medzi stromami sme našli na severe Švédska.


Februárový Môj dom už v predaji!

2113075

Tam, kde bývajú knihy

Na vôňu papiera a zvuk prevracajúcich stránok nedajú vášniví čitatelia dopustiť, a preto je klasická knižnica stále súčasťou mnohých domácnosti. Kde všade môžete svoje obľúbené tituly „ubytovať“?


Februárový Môj dom už v predaji!

2113077

Kuchyňa trochu inak

Časy, keď každá kuchynská linka vyzerala viac-menej rovnako, sú našťastie dávno preč. Dnes sa dá pri plánovaní kuchyne veľa experimentovať a práve horná časť je na to ideálna. 


Februárový Môj dom už v predaji!

2113081

Recepty na šťastie

K pocitu šťastia netreba vôbec veľa. Vychutnávať si prítomný okamih, tešiť sa z bežných činností počas dňa, chvíle strávené s priateľmi, k tomu šálka horúcej čokolády a drobná sladkosť, ba aj dve. Aj to je recept na šťastie.


Februárový Môj dom už v predaji!

2113079

Nenáročné izbové rastliny

Máte radi zeleň, no žijete s obavou zadovážiť si do bytu kvet pre chýbajúce skúsenosti? Netrápte sa, ak patríte k zábudlivcom alebo veľa času trávite mimo domu. Máme pre vás tip na 10 nenáročných a krásnych rastlín, o ktoré sa zvládne postarať aj začiatočník.


Februárový Môj dom už v predaji!

2113083

Február v záhrade

Prechádzka po záhrade počas zimných mesiacov môže byt kúzelná. Hlavne vtedy, ak ste si pri jej založení dali záležať. V druhej polovici mesiaca však už vo vzduchu cítiť závan blížiacej sa jari. Milým prekvapením sú v záhrade kvitnúce snežienky alebo tavolíny.


Februárový Môj dom už v predaji!

2113085

Ako ušetriť pri stavbe domu?

Stavba domu je obvykle životná investícia a stavať tak, aby ste zbytočne nepreplatili, je rozumný ciel. Je však veľmi dôležité šetriť na správnom mieste. Šetrenie na tom nesprávnom by vám totiž mohlo priniesť v tom lepšom prípade dodatočné výdavky na nápravu, v tom horšom môže trvale a nenapraviteľne zhoršiť kvalitu vášho budúceho bývania. Na čom teda môžete bezpečne ušetriť a na čom by ste šetriť nemali?


Februárový Môj dom už v predaji!

2113087

Kategória: Aktuality
Tagy: časopis Môj dom časopisy o bývaní hygge interiérové štýly
Zdieľať článok

Diskusia