13. 04. 2018 Zdieľať

Aj pre vás je určené poradenstvo, ktoré poskytuje Slovenská inovačná a energetická agentúra v rámci projektu inovujme.sk. Podrobnosti o možnostiach, ktoré ponúka projekt slovenským podnikom, sa dozviete aj na medzinárodnom veľtrhu CONECO – RACIOENERGIA 2018 v Bratislave.

Stavebníctvo, architektúra a energetika prechádzajú v posledných rokoch na Slovensku aj vo svete významným vývojom. V centre záujmu sú revolučné materiály, ktoré zabezpečia úsporu energie, a inteligentné elektroinštalácie, ktoré uľahčia ľuďom život a prinášajú doposiaľ nevídané možnosti prepojenia. Aktuálnym mottom je myslieť ekologicky a zároveň konať ekonomicky. Presadiť sa v silnej konkurencii nie je jednoduché. 

Jedným z cieľov národného projektu inovujme.sk  je pomôcť podnikateľom pri naštartovaní inovačných procesov, aby zvýšili svoju konkurencieschopnosť. Možnosti sú široké, od zámeru inovovať konkrétne produkty, technológie alebo služby, cez zlepšovanie manažmentu kvality až po zvyšovanie produktivity.

V rámci projektu môže o inovačné poradenstvo vo forme mentoringu požiadať každý slovenský podnikateľský subjekt, ktorý spĺňa stanovené podmienky. Žiadatelia budú mať v celom procese konzultanta z konzultačného centra a mentora – odborníka na základe výberu. O možnostiach, ktoré projekt ponúka, sa dozviete aj na medzinárodnom veľtrhu CONECO – RACIOENERGIA 2018 v Bratislave.

Stánok inovujme.sk nájdete v areáli výstaviska Incheba v Bratislave od 11. do 14. apríla 2018 pod číslom 307 v hale B2. V stánku sa dozviete viac aj o ďalších aktivitách projektu. Pre návštevníkov bude k dispozícii aj inovačný kvíz, v ktorom môžete získať vecné ceny. 

Národný projekt Zvýšenie inovačnej výkonnosti slovenskej ekonomiky – inovujme.sk je spolufinancovaný z Európskeho fondu regionálneho rozvoja prostredníctvom operačného programu Výskum a inovácie. Podrobnejšie informácie o projekte sú k dispozícii na stránke www.inovujme.sk.


Podnikáte a chcete inovovať?

2159915

ZDROJ PR článok Slovenská inovačná a energetická agentúra

Kategória: Legislatíva a financovanie
Tagy: coneco
Zdieľať článok