Kým začnete stavať, inšpirujte sa katalógom Stavebnín DEK

30. 04. 2018 Zdieľať

Aj v roku 2018 sa môžete tešiť na nové vydanie stavbárskeho Katalógu DEK, ktorý vychádza v práve týchto v dňoch.

Rozsiahly katalóg prináša na viac ako 440 stranách overené konštrukčné riešenia pre všetky etapy stavby: od základov cez strechu až po úpravy okolo domu. Celkove vo viac ako 80 konštrukciách, skladbách a systémoch. Neoddeliteľnou súčasťou každého riešenia je prehľadná 3D vizualizácia, ktorá dokonale vyobrazuje konštrukčné riešenie nielen v ploche, ale hlavne v detailoch.


Kým začnete stavať, inšpirujte sa katalógom Stavebnín DEK

2168349

Každá z vizualizácií je doplnená o konkrétne overené produkty vhodné pre dané riešenie. Samozrejmosťou sú ďalšie technické informácie pre spracovanie produktov a tiež reálne ceny, za ktoré je možné tieto materiály v Stavebninách DEK nakúpiť.

V katalógu sa ľahko zorientujete

Zaujímavou a oceňovanou súčasťou 3D konštrukčných riešení sú praktické poznatky technikov Atelieru DEK, ktorí poskytujú vysokošpecializované služby v stavebníctve, určené projektantom, investorom a realizačným firmám. Týkajú sa prípravných fáz pri projektovaní aj reálnych skúseností z priebehu realizácie. K užívateľom sa dostávajú v podobe technických rád, tipov či doplňujúcich tabuliek.


Kým začnete stavať, inšpirujte sa katalógom Stavebnín DEK

2168351

 
Obchodný tím Stavebnín DEK pripravil pri všetkých skladbách podrobné kalkulácie a doplnil skladby nielen o ceny za m2, ale tiež o možnosť on-line výpočtu potrebného množstva s možnosťou priamej objednávky alebo dopytu.

Pri viacerých skladbách je možné spočítať potrebné množstvo materiálov pre svoju stavbu pomocou on-line kalkulátora DEKSMART. Práca s kalkulátormi je veľmi jednoduchá:  na stránke s kalkulátormi stačí zadať rozmery konštrukcie a získate výpis materiálu vrátane potrebného množstva a cien.


Kým začnete stavať, inšpirujte sa katalógom Stavebnín DEK

2168353

Katalóg pamätá na všetko

Pre fázu realizácie je katalóg doplnený o ďalšie užitočné informácie. Pri každej skladbe nájdete tiež ponuku príslušného náradia a strojov, ktoré je možné na pobočkách Stavebnín DEK kúpiť. Každého, kto nechce stroje alebo náradie kupovať, potom určite poteší sieť 15 Požičovní strojov a náradia Stavebnín DEK – najčastejšie používané stroje a náradie sú rovnako súčasťou katalógu, prehľadne zoradené podľa jednotlivých fáz stavby. Stroje a náradie je tiež možné požičať on-line.


Kým začnete stavať, inšpirujte sa katalógom Stavebnín DEK

2168355

Neoddeliteľnou súčasťou katalógu je kapitola Návrh a kontrola stavby, v ktorej je uvedený rozsah odborných služieb Atelieru DEK, ktoré je možné využiť nielen v priebehu stavby, ale tiež pri kontrole novostavieb či starších objektov.

Stavebniny DEK sa ponukou komplexných služieb a vysokou kultúrou predaja vymykajú bežnému štandardu a katalóg Stavebnín DEK len potvrdzuje úsilie spoločnosti prinášať svojim zákazníkom najlepšie služby v oblasti distribúcie stavebných materiálov a ich správneho použitia.

440 strán nápadov, rád a odporúčaní

Katalóg je k dispozícii na vyžiadanie na všetkých 16 pobočkách Stavebnín DEK v Slovenskej republike. Je tiež možné si ho bezplatne stiahnuť na stránkach https://dek.sk/katalog/

ZDROJ PR článok spoločnosti Stavebniny DEK s.r.o.

Kategória: Materiály
Tagy: konštrukčné riešenia stavebniny
Zdieľať článok