Prečo si vybrať komfortné vetranie s rekuperáciou? Švajčiarsky výrobca poskytuje predĺženú 5-ročnú záruku

21. 05. 2018 Zdieľať

Chcete kúriť a vetrať lacno, efektívne, zdravo a navyše bez starostí? Spoločnosť Zehnder – výrobca špičkových vykurovacích telies a systémov riadeného vetrania – ponúka všetkým zákazníkom možnosť získať predĺženú päťročnú záruku na komponenty systému komfortného vetrania s rekuperáciou tepla. Kúpte si sústavu z originálnych dielov Zehnder a získajte bezproblémové riešenie s výnimočnou garanciou!

Čo je vetranie s rekuperáciou?

Výhody systémov riadeného vetrania sú dnes dostatočne známe i najširšej verejnosti – pravidelná a dostatočná výmena vzduchu zaručuje zdravšie vnútorné prostredie. Dnes síce dokonalo zaizolované budovy bránia únikom tepla a prinášajú úsporu nákladov na vykurovanie, no nedostatočné vetranie môže spôsobovať rôzne zdravotné problémy. Preto sa v súčasnej architektúre bytových aj rodinných domov čoraz viac uplatňujú systémy riadeného vetrania, ktoré výmenu vzduchu riešia komfortne a spoľahlivo.

Ak sú navyše vybavené rekuperáciou, keď teplý, odchádzajúci vzduch odovzdá časť svojho tepla čerstvému vzduchu z exteriéru, dokáže systém významnou mierou znížiť aj náklady na vykurovanie. Komfortný vetrací systém navyše neprináša len výhody spojené s príjemným vnútorným prostredím, ale aj najjednoduchšie zabezpečenie normami predpísanej výmeny vzduchu.


Prečo si vybrať komfortné vetranie s rekuperáciou? Švajčiarsky výrobca poskytuje predĺženú 5-ročnú záruku

2178891
Zehnder Group Czech Republic

Lacno neznamená spoľahlivo

Spoločnosť Zehnder už niekoľko rokov dodáva na náš trh vysoko kvalitné systémy riadeného vetrania s rekuperáciou, ktorých v praxi overená spoľahlivosť umožňuje ponúknuť všetkým zákazníkom ojedinelú predĺženú päťročnú záruku bez navýšenia ceny.

Je zrejmé, že sofistikované a spoľahlivé vetracie systémy vyžadujú zodpovedajúcu investíciu. Táto investícia je dôležitým a správnym rozhodnutím (prináša komfort, zdravie, vysokú energetickú účinnosť).

Jedine kvalitná výroba všetkých komponentov systému komfortného vetrania s rekuperáciou tepla dokáže zabezpečiť ich bezproblémové fungovanie aj na dlhšie obdobie, než je výrobcom garantovaných 5 rokov. Komfortný systém Zehnder je investíciou do kvalitatívne hodnotného a technologicky perfektne zladeného produktu, ktorý zákazníkom na mnoho rokov zabezpečí optimálnu funkčnosť a výkon. A aj v prípade, že by predsa len bola nutná oprava, máte istotu, že bude vykonaná v čo najkratšom termíne a bezplatne.


Prečo si vybrať komfortné vetranie s rekuperáciou? Švajčiarsky výrobca poskytuje predĺženú 5-ročnú záruku

2178897
Zehnder Group Czech Republic

Spoľahlivosť zaručí iba systém

Súčasťou perfektne fungujúceho komfortného vetracieho systému sú nasledujúce zložky: správny návrh, správne komponenty, správna inštalácia a správna údržba. „Zehnder si je kvalitou svojich produktov, systémov a služieb natoľko istý, že môže bez zaváhania poskytnúť predĺženú záruku,“ Marián Kramár, obchodný zástupca Zehnder pre komfortné vetranie na SR. K jej získaniu je ale potrebné splniť niekoľko jednoduchých krokov:

• Správny návrh
Na základe konzultácie s vašou inštalačnou firmou bude systém Zehnder pre komfortné vetranie odborne navrhnuté podľa STN EN 15 665/Z1 (s akceptáciou DIN 1946-6).
• Správne prvky systému vetrania
Plus-záruka-5 rokov je platná len na výrobky Zehnder v prípade realizácie kompletného systému vetrania výhradne z prvkov Zehnder (špecifikáciu určí výrobca).
• Správna inštalácia
Systém komfortného vetrania Zehnder bude inštalovaný v súlade s inštalačnými a užívateľskými návodmi a podľa STN EN 15 665/Z1 (s akceptáciou DIN 1946-6).
• Správne uvedenie do prevádzky
Uvedenie do prevádzky bude vykonané a preukázateľne sa zaprotokoluje autorizovaným partnerom Zehnder alebo servisným technikom Zehnder.
• Správna údržba
Výmena filtrov a údržba systému bude vykonávaná podľa „Servisného plánu vetracieho systému Zehnder“ a zaznamenávaná do servisného plánu.


Prečo si vybrať komfortné vetranie s rekuperáciou? Švajčiarsky výrobca poskytuje predĺženú 5-ročnú záruku

2178899
Zehnder Group Czech Republic

Pohodlie s pridanou hodnotou

Inštalácia systému komfortného vetrania s rekuperáciou tepla od spoločnosti Zehnder nielenže prospieva zdraviu svojich užívateľov (pravidelný prísun čerstvého vzduchu obmedzuje tvorbu plesní, znižuje podiel CO2 v miestnosti a je účinným nástrojom v boji proti alergiám), ale má aj nemalý podiel na ochrane vašej investície do nehnuteľnosti ako takej: „Vďaka riadenému vetraniu sa netvoria plesne a budovy netrpia nadmernou vlhkosťou, čím náš systém pomáha chrániť celú konštrukciu budovy,“ vysvetľuje Marián Kramár. Rozvody možno viesť v strope, v podlahe alebo v stene a systém je veľmi tichý. Vďaka účinnosti až 95 % spätného získavania tepla z odvetrávaného vzduchu prináša aj významnú úsporu v nákladoch na vykurovanie. Pritom vlastná prevádzka je energeticky nenáročná – vďaka účinným EC-ventilátorom má len veľmi nízku spotrebu primárnej energie. Dizajnovo náročných zákazníkov Zehnder oslovuje širokou škálou ventilov a vkusných mriežok pre steny, stropy i podlahy.

Podmienky pre 5-ročnú záruku

Plus-záruka-5 rokov platí len po úspešnej registrácii komfortného systému vetrania, inštalovaného na Slovensku od 1. 9. 2017. Kompletné podmienky záruky nájdete na stránke www.zehnder.cz/plus_zaruka_5.

Bezplatný návrh komfortného vetrania

Vyžiadajte si bezplatný návrh s cenovou ponukou pre váš dom alebo byt:

• Jiří Vitoň, M +420 735 174 074, jiri.viton@zehndergroup.com
• Jindřich Jeník, M +420 733 60 40 70, jindrich.jenik@zehndergroup.com

Pre bližšie informácie kontaktujte:
M: +421 (0) 948 150 818, + 420 735 174 074 • info@zehnder.sk • www.zehnder.sk

Zdroj : PR článok spoločnosti Zehnder

Kategória: Energia
Tagy: rekuperácia vetracie jednotky vetranie s rekuperáciou
Zdieľať článok