Nové online aplikácie zjednodušujú pripojenie sa k zemnému plynu

17. 05. 2018 Zdieľať

Plynári aj v tomto roku prichádzajú s novinkami, ktoré ešte viac zjednodušia proces pripojenia sa k zemnému plynu.

Na internetovej stránke www.spp-distribucia.sk predstavili tri nové zlepšenia.

Inštruktážne video 7 krokov k pripojeniu jednoducho a prehľadne vysvetlí ako postupovať pri pripojení vašej domácnosti k zemnému plynu. Video je prístupné aj na YouTube.

Ak ste sa rozhodli pre zemný plyn a požiadali ste už SPP – distribúciu o pripojenie, nemusíte už nikam chodiť ani telefonovať, aby ste sa dozvedeli, v akom štádiu vybavenia sa vaša žiadosť nachádza. Vďaka novej aplikácii si stav vybavovania vašej žiadosti o pripojenie, resp. žiadosti o montáž meradla, preveríte kedykoľvek z pohodlia vlastného domova. Stačí zadať evidenčné číslo žiadosti o pripojenie alebo zmluvy o pripojení a tzv. POD číslo (jedinečný identifikátor budúceho odberného miesta pridelený v procese pripojenia). AplikáciuInformácia o stave vybavenia procesu pripojenia do distribučnej siete nájdete na stránke www.spp-distribucia.sk v časti „Online formuláre.

Čas vám ušetrí aj nová sekcia webovej stránky SPP – distribúcie Často kladené otázky pre Domácnosti a Malých podnikateľov. Nájdete v nej odpovede na najčastejšie kladené otázky k pripájaniu, montáži meradiel, vydávaniu stanovísk, rozširovaniu distribučnej siete, technickým zmenám, vytyčovaniu plynárenských zariadení a iné.


Nové online aplikácie zjednodušujú pripojenie sa k zemnému plynu

2180253

​Ak teda zvažujete ekonomicky výhodný spôsob vykurovania, máte radi užívateľské pohodlie a chcete prispieť k zlepšeniu ovzdušia, pripojte sa k zemnému plynu. Aj vďaka inováciám je to jednoduché a rýchle. 

Kategória: Aktuality
Tagy: zemný plyn
Zdieľať článok