Inteligentná kráska

31. 05. 2018
Zdieľať

Chcete sa v lete vracať do príjemne vychladenej domácnosti? Investujte do klimatizácie s možnosťou SMART ovládania vnútornej jednotky cez mobil či tablet.

Zabudovaný WiFi modul v klimatizácii Daikin Stylish umožňuje kontrolu teploty, množstva vzduchu, vykurovania aj ostatných procesov prakticky odkiaľkoľvek v ľubovoľnom čase pomocou jednoduchej mobilnej aplikácie Daikin Online Controller. Milovníci inteligentných technológií určite ocenia aj službu IFTTT (If This Then That); tá dokáže zapnúť klimatizáciu automatizovane podľa individuálnych preferencií – napr. na základe vonkajšej teploty, GPS senzora v aute alebo mobile. Majiteľom tak prináša maximálny komfort. Daikin Stylish očarí nielen technickými parametrami, ale aj kompaktným dizajnom. Vybrať si môžete z troch farebných prevedení – drevo dekor, nevinnej bielej či luxusnej striebornej. S energetickou triedou A+++ dosahuje Stylish najvyššiu účinnosť v dizajnovom segmente. 


Inteligentná kráska

Inteligentná kráska
Daikin ACE Slovakia spol. s r.o.

Predĺžená záruka so službou Stand By Me

Kvalitná údržba a pravidelný servis jednotky dokáže predĺžiť jej životnosť na viac ako dekádu. Pokiaľ zaregistrujete zariadenie Daikin na portáli Stand By Me, kde sú zhromaždené informácie o zakúpených jednotkách, kontakty na servisných partnerov a ďalšie dôležité dáta, získate kvalitnú popredajnú starostlivosť aj záruku predĺženú o ďalšie dva roky. 

Viac informácií nájdete na www.daikin-stylish.eu a www.standbyme.daikin.sk

Kategória: Aktuality
Tagy: klimatizácie do bytu
Zdieľať článok

Diskusia