Moderné riešenie na stropnú dekoráciu s osvetlením

11. 06. 2018 Zdieľať

Radi by ste oživili svoj byt elegantnou dekoráciou so stropným osvetlením? Zabudnite na sadrokartón a vyčarujte si doma príjemnú atmosféru pomocou kvalitných dekoračných prvkov z XPS polystyrénu. Nové, instantné riešenie je už dostupné aj na Slovensku.

Pri zariadení domu alebo bytu si nestačí vybrať iba správny nábytok, alebo farbu steny, ale aj dekorácii sa oplatí venovať energiu a čas. Niekedy stačí aj maličkosť – vázy, farebné deky, dekoračné vankúše , ale ak by sme  chceli vytvoriť naozaj modernú atmosféru v byte, môžeme si zvoliť aj jedinečné riešenia. Ako napríklad stropný dizajn z XPS polystyrénu.

Stropné ostrovy do každého domu

Štandardné stropné ostrovy ako štvorec, obdĺžnik, vlna, kruh, polkruh vytvárajú elegantnú atmosféru v obývačke alebo v spálni. Na chodbe krásne vynikne vlnový tvar, a deti určite poteší tvar kvetu alebo mesiaca v detskej izbe. Prečo by sme nemohli mať vlastnú hviezdnu oblohu? Potrebujeme iba LED balík a vhodný tvar z XPS. Alebo sa nechajme očariť exkluzívnou špirálou každý večer.

Do stropných ostrovov sa dá aplikovať LED svietidlá – pásy aj spoty. Môžeme si zvoliť medzi studeným a teplým svetlom, ale ak chceme vytvoriť útulný domov, zvoľme si radšej teplé svetlo. Ak máme radi výrazné farby, farbou meniacou sa skrytým osvetlením môžeme jednoducho meniť naladenie nášho domova:  oranžovou farbou si  môžeme napríklad vytvoriť kúzelnú atmosféru zapadajúceho slnka priamo v našej obývačke.


Moderné riešenie na stropnú dekoráciu s osvetlením

Moderné riešenie na stropnú dekoráciu s osvetlením
indecor design s.r.o.

Nielen do bytu, ale aj do kancelárie

Toto nové instantné riešenie môžeme použiť aj v kancelárskych miestnostiach a hodia sa aj do reštaurácií a kaviarní. Zabudované LED spoty nám poskytnú potrebné množstvo svetla aj v zasadačkách.

Dekoračné polystyrénové lišty s miestom pre LED pás sa môžu stať významnou a elegantnou dekoráciou akejkoľvek miestnosti. 


Moderné riešenie na stropnú dekoráciu s osvetlením

Moderné riešenie na stropnú dekoráciu s osvetlením
indecor design s.r.o.

Exkluzivita za prijateľnú cenu

Nakoľko je materiál XPS polystyrén  veľmi ľahký, na aplikáciu potrebujeme iba lepidlo, nepotrebujeme žiadne kovové nosníky, alebo drevenú konštrukciu. Jednoducho sa z neho dajú vytvoriť rôzne formy, preto sú aj cenovo oveľa výhodnejšie a dostupnejšie ako dekoračné prvky zo sadrokartónu. Môžeme si ich bezproblémovo nakúpiť cez internet, a dokonca aj sami namontovať bez zbytočného prachu a hluku. Ak si nevieme vybrať zo štandardných rozmerov, alebo by sme chceli atypický tvar, môžeme si dať zrealizovať  aj vlastnú predstavu. Samozrejme, bude v tomto prípade cena vyššia, ale aj hodnota produktu bude oveľa väčšia, lebo si môžeme byť istí, že táto dekorácia bude „šitá“ iba pre nás – a na mieru.

Kompletnú ponuku XPS dekoračných prvkov a viac informácií o produkte nájdete na webshope Indecor Design.

ZDROJ: PR článok spoločnosti Indecor Design s.r.o.

Kategória: Materiály
Tagy: led svietidlá
Zdieľať článok