Detská izba s nápadom

20. 06. 2018
Zdieľať

V štúdiu Space4kids sa novo zabýval taliansky nábytok Nidi - detský a študentský nábytok z kvalitného a ekologicky šetrného lamina, zameraný na precízne spracovanie a neopozeraný dizajn s množstvom originálnych prvkov a vychytávok.

Z ich širokej ponuky môžeme vyzdvihnúť posteľ z radu Bug, ktorú je možné z pohodlného lôžka jednoducho premeniť na sedačku pre denné použitie – vďaka veľkým polstrovaným chrbtovým opierkam.


Detská izba s nápadom

Detská izba s nápadom
Space4kids

Súčasťou ponuky sú aj praktické písacie stoly so zásuvkovými kontajnermi v mnohých podobách, rozmeroch a farebných prevedeniach.

Skvelým nápadom do menších detských izieb sú poschodové postele s úložnými priestormi a bezpečnými schodíkmi. Pod posteľou je možné mať šatníkovú skriňu, knižnicu i písací stôl. Toto šikovné riešenie šetrí priestor a zároveň pôsobí originálne a nadčasovo.


Detská izba s nápadom

Detská izba s nápadom
Space4kids

Celý sortiment Nidi môžete nájsť na www.space4kids.cz, prípadne si u nich môžete objednať vytvorenie 3D návrhu detskej či študentskej izby a zaradiť sa tak medzi ich spokojných zákazníkov v Čechách aj na Slovensku.

www.space4kids.cz 

Kategória: Aktuality
Tagy: detský nábytok taliansky nábytok
Zdieľať článok

Diskusia