Júlový Môj dom už v predaji

02. 07. 2018
Zdieľať

Nadčasový vidiecky štýl vždy bol a bude mimoriadne obľúbený. Pôsobí totiž teplo, útulne a domácky. A presne to chce veľa ľudí preniesť do svojho bývania.V novom Mojom dome vám prinášame niekoľko inšpirácií a tipov, ako ho zakomponovať do interiéru. Podľa našich receptov si môžete pripraviť chutné maškrty ku káve alebo si podľa návodu vyrobiť svietniky z betónu.

V júlovom čísle nájdete odpoveď na to, či si vybrať žalúzie alebo rolety a zaujímavé spôsoby úpravy stien v interiéri. Nebude chýbať ani ďalší kúsok nadčasového dizajnu, riešenie interiérového problému od architekta či pravidelný redakčný test – tentoraz vám pomôžeme vybrať  odšťavovač. V aktuálnom vydaní pripomenieme aj to, na čo nezabudnúť v záhrade a dozviete sa informácie o rôznych stavebných novinkách. Júlový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 3.7.


Júlový  Môj dom už v predaji

2210685

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca: 

Vidiecky štýl bývania sa teší obľube nielen u ľudí s tradičným zariadením interiéru, radi ho zakomponujú do bývania – aspoň v malej forme – i priaznivci minimalizmu . Do bytového dizajnu priniesol teplo domova.


Júlový  Môj dom už v predaji

2210661

Druhá šanca

Dvojici osud ponúkol druhú šancu, aby si niekdajšiu maštaľ upravili na malebné bývanie, ktoré očarí každého návštevníka.


Júlový  Môj dom už v predaji

2210663

Hravá letná romantika

Živé farby v interiéri a hravé zariadenie vytvorili kontrast k starej kamennej stavbe. Každá miestnosť má svoju vlastnú zaujímavú tvár, ale dokopy tvoria impozantný celok.


Júlový  Môj dom už v predaji

2210665

Umelecká minimalizmus v starej škole

Mladý pár, ktorý presťahoval takmer storočnú drevenú stavbu, si svoje rozhodnutie nevie vynachváliť. Na dedine našli obrovský pokoj aj inšpiráciu na svoju umeleckú tvorbu.


Júlový  Môj dom už v predaji

2210667

Dom plný farieb a radosti

V domčeku na konci dediny sa ukrýva nielen rozprávkový interiér, ale aj zaujímavý príbeh rodiny, ktorá sa s vervou a šikovnými rukami pustila do skrášľovania starých vecí.


Júlový  Môj dom už v predaji

2210669

Dom pod najväčším orechom

Keď zbadali zanedbaný pozemok s veľkým košatým orechom uprostred, vedeli, že je tým pravým miestom na ich domov. Dnes „pod orchom“ stojí taký obyčajný dedinský dom s kolieskom pod strechou.


Júlový  Môj dom už v predaji

2210671

Spálňa v skrini, kúpeľňa za sklom

Malý byt plný originálnych nápadov sme našli v centre Bratislavy. Napriek menšej rozlohe má všetko, čo jeho majiteľ potrebuje a vôbec nepôsobí zapratane, ale vzdušne.


Júlový  Môj dom už v predaji

2210673

Nadčasová kúpeľňa

Tipy na peknú a prakticky vybavenú kúpeľňu, ktorá má navyše atmosféru. Pozrite sa na nové materiály a vychytávky, ktoré vás určite nenechajú chladnými.


Júlový  Môj dom už v predaji

2210675

Testujeme odšťavovače

Prečítajte si, čo všetko je potrebné vedieť pred tým, ako si vyrobíte ľahodnú osviežujúcu šťavu tak, aby vám v nej ostalo dostatok potrebných vitamínov a iných dôležitých látok.


Júlový  Môj dom už v predaji

2210677

Záhradné minimum

Súčasťou záhrad sa čoraz častejšie stávajú prírodné jazierka. Dočítate sa, čo všetko je potrebné spraviť pre to, aby sa mu u vás darilo.


Júlový  Môj dom už v predaji

2210679

Júl v záhrade

Keď už budete mať podľa nášich rád vytvorené prírodné jazierko, môžete si naštudovať, ktoré vodné rastliny je doň vhodné nasadiť práve v júli.


Júlový  Môj dom už v predaji

2210681

Povrchové úpravy stien v interiéri

7 krokov k dokonalým stenám a steny, ktoré dokážu viac, než by ste čakali.


Júlový  Môj dom už v predaji

2210683

 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia