Zaujímavé projekty typových drevodomov

25. 07. 2018 Zdieľať

Firma Atrium Sk zaradila do svojich typových projektov dva nové drevodomy, prvým je poschodový dom so staronovým názvom Minor 131 a druhý je bungalov Virgo 97 v dvoch variantoch zastrešenie.

Domy firmy Atrium SK poskytujú zdravé a komfortné bývanie najmä vďaka prémiovému konštrukčnému systém Difutech®, ktorý je vyskladaný z materiálov, ktoré neobsahujú ani stopové množstvo formaldehydu.

Elegantný a praktický poschodový rodinný dom Minor 131 má pravidelný tvar kocky. Na prízemí je obývačka spojená s kuchyňou a schodiskom, ako hlavný spoločenský priestor. Na každom poschodí je kúpeľňa. Dom je predurčený pre chod až 5 člennej domácnosti. Každý z členov rodiny má svoju vlastnú izbu v podkroví a na prízemí je ďalšia izba, či už napríklad pre hostí, alebo ako pracovňa, či izba starých rodičov. Projekt sa vyznačuje veľkými presklenými plochami z južnej alebo juhozápadnej strany, ktoré umožnia veľké slnečné zisky v zimnom období. V letnom období je zase objekt čiastočne chránený pred prehrievaním dlhým presahom pultovej strechy.


typový projekt Virgo 97

typový projekt Virgo 97
A T R I U M – S K, s.r.o.

Nový typový projekt Virgo 97 je zaradený v línií bungalov, je na výber so sedlovou alebo s plochou strechou. Srdce domu tvorí obrovský priestor obývačky, jedálne a kuchyne v jednom funkčnom celku, s priamym kontaktom na terasu. Nočnú časť domu tvoria tri izby spolu s kúpeľnou a technickým zázemím, situované v zadnej časti domu. Prechod medzi nimi je riešený pozdĺžnou chodbou ako hlavným komunikačným priestorom. Domy firmy Atrium Virgo 97 so sedlovou alebo plochou poskytujú veľmi komfortné a zdravé bývanie pre 4 člennú rodinu. 

Kompletná ponuka typových drevodomov – www.atrium-sk.sk/katalog-domov

Kategória: Aktuality
Tagy: drevodomy projekty domov typové domy
Zdieľať článok