Aby bola vaša kúpeľňa osobitá a jedinečná

30. 07. 2018 Zdieľať

Radiátory P.M.H. sa radia medzi exkluzívne značky, ponúkame eleganciu, nápaditý dizajn a najvyššiu kvalitu.

Radiátory možno pripojiť na elektrinu, centrálne vykurovanie či kombinovane. Ďalej sú v ponuke aj elektrické sušiaky vyhrievané vykurovacím káblom vnútri –  „suchá báza“. Radiátory sú dostupné v mnohých rozmeroch a farebných vyhotoveniach. V ponuke nájdete i príslušenstvo k radiátorom v podobe háčikov, držadiel, ale aj ventilov a vykurovacích tyčí. 

www.pmh-co.sk

Venus, Fenix – elektrické sušiaky sú veľmi praktické a flexibilné, vyrobené z leštenej nehrdzavejúcej ocele. Otočné ramená sa postarali o minimalistický vzhľad. Možno ich otočiť o 180°, čo dovoľuje ľahko zavesiť uteráky. Tieto elektrické sušiaky ohrieva vykurovací kábel vnútri. Vypínač sa nachádza na ich spodnej strane. Zákazník má na výber skryté elektrické pripojenie alebo pripojenie pomocou kábla. 


Aby bola vaša kúpeľňa osobitá a jedinečná

2224235
P.M.H.- Invest &Trade

www.pmh-co.eu/sk/produkty/susiak-fenix-p33.html

Radiátor Retro 

Dizajnový radiátor Retro je tvarovo netradičný model s možnosťou pripojiť ho na elektrické či centrálne vykurovanie, alebo kombinovane. Skladá sa zo samotného rebríkového radiátora a elegantného krytu ukotveného pomocou magnetov. Obe časti radiátora majú rovnaké farebné vyhotovenie. Kryt radiátora Retro možno kedykoľvek odmontovať a urobiť potrebnú kontrolu i údržbu. Na výber je štruktúrovaná povrchová úprava červená, čierna, biela, piesková a béžová. Štruktúrovaný povrch je nenáročný na údržbu. 


Aby bola vaša kúpeľňa osobitá a jedinečná

2224241
P.M.H.- Invest &Trade

www.pmh-co.eu/sk/produkty/radiator-retro-p2.html

Radiátor Kronos

Facelift radiátora Kronos zvýraznil jeho eleganciu. Pribudla okrasná stredová lišta s eloxovanou úpravou. Lištu je možné v prípade potreby jednoducho demontovať.


Aby bola vaša kúpeľňa osobitá a jedinečná

2224237
P.M.H.- Invest &Trade

www.pmh-co.eu/sk/produkty/radiator-kronos-p11.html

Radiátor Theia

Radiátor Theia je veľmi obľúbený vďaka svojmu vzhľadu, ktorý vnesie dotyk elegancie a luxusu do každej kúpeľne. Dômyselne navrhnutá konštrukcia radiátora umožňuje jednoduché zavesenie uterákov zboku alebo na háčiky umiestnené na 2 vertikálnych rúrkach. Radiátor má pripájací rozstup 100 mm a rozmery 500 × 940, 500 × 1 540 mm. Možno využiť napojenie na centrálne vykurovanie, alebo pripojenie na elektrinu, alebo to riešiť kombinovane . Je dostupný v niekoľkých farebných vyhotoveniach a v chrómovej verzii. Možno vyrobiť i otočený variant. 


Aby bola vaša kúpeľňa osobitá a jedinečná

2224243
P.M.H.- Invest &Trade

www.pmh-co.eu/sk/produkty/radiator-theia-p12.html

Vykurovacia tyč – PMH-HT2  

Elektrické vykurovacie teleso s termostatom umožňujúcim nastavenie teploty v rozpätí 30 – 60 °C. Dvojstupňová ochrana proti prehriatiu. Funkcia proti zamrznutiu tekutiny. Nízka spotreba energie v priebehu prevádzky vďaka pokročilej elektronike. Dvojhodinové nastavenie maximálneho výkonu s automatickým vrátením na pôvodné nastavenie (+ 2h BACK) alebo s automatickým vypnutím (2h OFF). Termostat je možné otáčať o 320 °C (jednoduchšia montáž).

www.pmh-co.eu/sk/produkty/vykurovacia-tyc-pmh-ht2-p47.html

ZDROJ PR článok spoločnosti P.M.H.- Invest &Trade spol.s.r.o

Kategória: Energia
Tagy: radiátory do kúpeľne vykurovanie
Zdieľať článok