Augustový Môj dom už v predaji

03. 08. 2018
Zdieľať

Ako by mala vyzerať pekná a útulná izba pre vaše dieťa, školáka či študenta? Aké farby, nábytok či vychytávky do nej zakomponovať, aby sa v nej cítil jej obyvateľ dobre? V novom Mojom dome vám prinášame niekoľko inšpirácií a tipov, ako takúto detskú a študentskú izbu zariadiť. Podľa našich receptov si môžete pripraviť chutné plnené zemiaky či grilované špízy alebo si podľa návodu vyrobiť papierové doplnky na letný stôl.

V augustovom čísle nájdete aj zaujímavý článok, prečo je lepšie postaviť si poschodový dom miesto bungalovu. Nebude chýbať ani ďalší kúsok nadčasového dizajnu, riešenie interiérového problému od architekta či pravidelný redakčný test – tentoraz vám pomôžeme vybrať  príručný kávovar. V aktuálnom vydaní pripomenieme aj to, na čo nezabudnúť v záhrade a dozviete sa informácie o rôznych stavebných novinkách. Augustový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 1.8.


Augustový Môj dom už v predaji

2226807

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca: 

Detské izby, detské svety. Inšpirácie do izieb pre bábätká, škôlkarov, školákov aj tínedžerov.


Augustový Môj dom už v predaji

2226781

Hrdinovia z knižky

Originálna grafika premenila nenápadnú izbu na jedinečnú rozprávkovú krajinu. Kreslené motívy inšpirované známym ilustrátorom, spestrujúce steny i nábytok, pôsobia detsky a radostne. Jednoduchý nápad premenil neveľkú miestnosť na ostrov fantázie, v ktorej sa jednoduchý nábytok môže meniť podľa toho, ako budú deti rásť.


Augustový Môj dom už v predaji

2226783

Detský svet pod stromom

Strom v detskej izbe? Prečo nie? Prírodné motívy sú nadčasové a určite jej malých obyvateľov neomrzia tak skoro, ako modré autíčka či ružové princezné. Okrem toho nezabúdajte, že detský vkus treba formovať už odmalička.


Augustový Môj dom už v predaji

2226785

Chata pri jazere

Chátrajúca drevená chata na nádhernom mieste pri jazere Loufg Ree sa po prestavbe zmenila na príjemné a štýlové útočisko.


Augustový Môj dom už v predaji

2226787

Umenie pohody

Neveľký prízemný dom upravila a zariadila mama dvoch detí postupne – tým, čo bolo jej srdcu blízke, podľa potrieb rodiny, ktoré prinášal život. A podarilo sa jej v ňom vytvoriť neuveriteľnú atmosféru pohody.


Augustový Môj dom už v predaji

2226789

Na brehu rieky

Drevené letné domčeky so slamenou strechou stoja takmer na brehu rieky, ktorá ústi do zátoky, kam radi chodia chytať vlny surfisti z celého sveta. Počas rodinných dovoleniek poskytujú svojim obyvateľom maximálny relax a dokonalé spojenie s prírodou.


Augustový Môj dom už v predaji

2226805

O zútulňovaní jedného bytu

Moderný, ale pritom útulný, praktický a zároveň príjemný. Práve na taký chcela mladá rodina premeniť svoj byt. Vedeli síce, ako by mal ich domov pôsobiť, netušili však, ako presne by mal vyzerať. A tak sa obrátili na dve Lucie, ktoré si hovoria Hausmaus.


Augustový Môj dom už v predaji

2226791

Krotenie slnka

Keď majiteľ tohto domu hľadal únik pred rušným životom v hlavnom meste, rodinné väzby ho pritiahli do neďalekej vinárskej obce. S pomocou architektov si tu vytvoril originálne bývanie, v ktorom sa snúbi minimalistický dizajn s dokonalou funkčnosťou.


Augustový Môj dom už v predaji

2226793

Testujeme kávu na cesty

Je to pôžitkárstvo v úplnom zmysle slova. Na pikniku, na túre či dovolenke vytiahnete z batoha svoju kávičkársku súpravu a užívate si jeden povzbudzujúci dúšok za druhým.


Augustový Môj dom už v predaji

2226795

Hravá záhrada

Záhrada priateľská k deťom poskytuje najmenším obyvateľom priestor na spoznávanie rastlín a živočíchov. Voľná hra podporuje u detí hrubú i jemnú motoriku, zlepšuje sústredenosť či zaručí v noci pokojný spánok. Na čo pri vytváraní takéhoto priestoru nezabudnúť, sme sa spýtali štyroch nadšencov prírodných záhrad.


Augustový Môj dom už v predaji

2226797

August v záhrade

Rozkvitnuté slnečnice a rudbekie, vôňa byliniek, dozrievajúce ovocie a zelenina, ktorá sa odvďačí za starostlivosť. Aj toto sú čriepky augustových dní v záhrade. Vychutnajte si letné ráno aj podvečer, pozvite svojich priateľov a pochváľte sa svojimi pestovateľskými úspechmi.


Augustový Môj dom už v predaji

2226799

Cesta z mesta

Po rokoch náročnej práce, za ktorou sa presťahovali do mesta, začali pomaly plánovať návrat do tichej dediny v nádhernom kraji pod Súľovskými skalami. Veď kto by sa nechcel vrátiť tam, kde vyrástol, kde to pozná, navyše, keď je tam tak nádherne? Preto si práve tu postavili dom.


Augustový Môj dom už v predaji

2226801

Prečo nestavať bungalov

I keď sa bungalovy tešia medzi dnešnými stavebníkmi veľkej obľube, osobne tieto domy – rozľahlé „placky“ s nízkou strechou „stiahnutou až na uši“ – nemám rada. Jednoducho mi väčšina pripadá nepekná. Uznávam však, že vkus je veľmi osobná záležitosť a každý má plné právo na ten vlastný. Ibaže v tomto prípade existujú aj neodškriepiteľné a logické argumenty proti. Tu sú.


Augustový Môj dom už v predaji

2226803

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia