Septembrový Môj dom už v predaji!

05. 09. 2018
Zdieľať

O tom, že príroda v podobe kvetinových či zvieracích motívov sa hodí do každého interiéru, vedeli už naši predkovia, ktorí si nimi vyzdobovali obydlia. Najmä rastlinné vzory boli, budú a momentálne sú mimoriadne trendy a hodia sa do moderného i tradičného interiéru. Ako ich však zakomponovať tak, aby pôsobili vkusne a nebolo ich priveľa? Dozviete sa v novom Mojom dome. Podľa našich receptov si môžete pripraviť chutné jedlá z tekvice alebo si podľa návodu vyrobiť papierové romantické pompomy.

V septembrovom čísle nájdete článok o fasádnych omietkach aj prestavbu domu zo 70. Rokov. Nebude chýbať ani ďalší kúsok nadčasového dizajnu, riešenie interiérového problému od architekta či pravidelný redakčný test – tentoraz vám pomôžeme vybrať  prenosný gril. V aktuálnom vydaní pripomenieme aj to, na čo nezabudnúť v záhrade a dozviete sa informácie o rôznych stavebných novinkách. Septembrový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 3.9.


Septembrový Môj dom už v predaji!

2246593

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.​

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca: 

Fauna a flóra v interiéri, prírodné motívy sa hodia kamkoľvek


Septembrový Môj dom už v predaji!

2246567

Farebné univerzum

Mix päťdesiatych rokov a súčasnosti, starožitných kúskov a moderného vybavenia a to všetko obklopené záplavou pestrých farieb. Taký je originálny byt Elise Simian Karsentiovej, ktorá pracuje pre francúzsky Westwing ako riaditeľka štylistov.


Septembrový Môj dom už v predaji!

2246569

Hľadači pokladov

Takmer 70 rokov starý dom sa istý čas využíval ako sídlo miestnej samosprávy. Alexandra a Toby sa pustili do jeho rekonštrukcie a podarilo sa im vytvoriť v ňom štýlové súčasné bývanie plné zaujímavých kúskov zariadenia.


Septembrový Môj dom už v predaji!

2246571

Svieži loft

Majitelia tohto priestranného loftu túžili po lepšej dispozícii, krajšom výhľade a farebnom interiéri. Najali si teda dizajnéra Francisca Cália, ktorý je známy práve svojím tvorivým prístupom k farbám. Ale nielen tým… Podarilo sa mu tu vytvoriť originálny, otvorený a hravý priestor, ktorý je navyše obklopený zeleňou.


Septembrový Môj dom už v predaji!

2246573

Srdcom vizionár

Skromne nápadný, roztopašne rozviaty, s výraznou osobnosťou a skvelými vyhliadkami nielen do budúcnosti. Taký je dom, ktorého autorkou je architektka a dizajnérka Daniela Polubědovová. Organická oblosť, otvorenosť a súzvuk s prostredím z neho robia nadčasovú stavbu, ktorá odolá zubu času rovnako dobre ako náročnej klíme českej Vysočiny.


Septembrový Môj dom už v predaji!

2246575

Dom pre Vysočinu

Keď sa architekt Radek Hadrbolec rozhodol postaviť pre vlastnú rodinu prázdninový dom na Vysočine, bolo jasné, že musí zapadnúť do prostredia, ktoré celá rodina dobre pozná. Koncept modernej stodoly so sedlovou strechou, ktorá sem bezpochyby patrí, dotiahol k spokojnosti rodiny aj ľudí z okolia do vydareného finále.


Septembrový Môj dom už v predaji!

2246577

Elegantná vila

Prízemná vila v nádhernom prostredí horského údolia na severe Talianska nepôsobí ani napriek svojej veľkej rozlohe mohutne – premyslené geometrické členenie stavby sa postaralo o rozkúskovanie dojmu aj o jej rozmanité interakcie s okolím.


Septembrový Môj dom už v predaji!

2246579

Romantika pre starý dom

Keď sa Miška a Miro púšťali do rekonštrukcie svojho domu, presne vedeli, čo chcú – zariadenie vo vidieckom štýle, ktoré by sa k asi šesťdesiatročnej stavbe hodilo. Začali celkom logicky novou kuchyňou, ktorej pri prestavbe dopriali viac svetla aj priestoru.


Septembrový Môj dom už v predaji!

2246581

Spolupráca s prírodou

Ako mať krásnu a plodnú záhradu a pritom sa veľa nenarobiť? Podľa zástancov permakultúry stačí s prírodou spolupracovať a nie s ňou bojovať. Navštívili sme Zuzku Matúšovú, mamu troch detí, ktorá nám na svojej prírodnej záhrade ukázala, ako permakultúra a jej princípy vyzerajú v praxi.


Septembrový Môj dom už v predaji!

2246587

Testujeme záhradné grily

Sú to pikniky, pri ktorých vás čaká viac ako len sendvič a drink. Roztiahnete deku, rozkúrite pahrebu v prenosnom grile a keď z termosky vyberiete marinované plátky mäsa a klobásky, kulinárske dobrodružstvo sa môže začať – pri vode, na lúke a možno i na vyhliadke kdesi za humnami.


Septembrový Môj dom už v predaji!

2246583

September  v záhrade

Príjemné slnečné teplé dni na konci leta nabádajú k tráveniu času vonku. V záhrade si teraz môžete naplno užiť rozmanitosť dokvitajúcich letničiek a trvaliek, započúvať sa do šumu majestátnych bambusov a pozorovať, ako sa jemný vánok pohráva so steblami tráv. 


Septembrový Môj dom už v predaji!

2246585

Ide vám doma o zdravie?

Väčšina z nás trávi až 90 % svojho času vnútri. Je to naozaj veľa. Ak je váš vlastný domov tmavý a zle vetraný, môže tak byt zodpovedný za vašu zlú náladu, únavu, nespavosť či astmu vašich detí. Uvedomenie si chýb pritom býva prvým krokom na ceste k náprave.


Septembrový Môj dom už v predaji!

2246589

Kozubové vychytávky

Chceli by ste mať v dome kozub alebo kozubové kachle? Súčasťou moderných výrobkov bývajú aj rôzne „vychytávky“, ktoré by sa vám mohli hodiť.


Septembrový Môj dom už v predaji!

2246591

Kategória: Aktuality
Tagy: časopis Môj dom časopisy o bývaní hobby magazín interiérový dizajn
Zdieľať článok

Diskusia