27. 09. 2018 Zdieľať

Večerné posedenie s priateľmi na terase, grilovanie s rodinou, oddych a relax – to sú momenty, ktoré si zaslúžia ideálny spoločný priestor. Týmto priestorom je terasa, ktorá je kľúčovým estetickým a praktickým prvkom vášho domu. Zažite výnimočné chvíle s prírodnými betónovými dlažbami Semmelrock.

Príjemný a elegantný povrch terasy môžete vytvoriť použitím betónovej dlažby, ktorá nie je vôbec nudná. Ponúka široké flexibilné a individuálne možnosti stvárnenia plôch vďaka rôznym farbám, formátom a povrchom.

Melírované dlažby v prírodných farbách nenápadne zapadajú do okolia.

Ukladanie zas uľahčuje kombiforma, čo je určená kombinácia formátov v jednej vrstve na palete. 

Dlažba Toscana v troch farebných variantoch s prírodným vzhľadom nájde svoje uplatnenie pri moderných, ako aj tradičných stavbách. Vďaka melírovanému vyhotoveniu v tónoch hnedej, sivej či čiernej veľmi jednoducho a nenápadne zapadne do okolitého prostredia.

Okúzli vďaka svojim tónovaným farbám, nepravidelnému povrchu a zvlneným hranám. Dlažba Suprema má prirodzený tvar a ľahko sa ukladá vďaka kombiforme. Využijete ju na záhradných chodníčkoch, cestičkách či plochách okolo domu, kde sa chodí, na terasách, okolo bazénov a v zimných záhradách.
 


Objavte galériu dlažieb

Objavte galériu dlažieb
Semmelrock

Moderná a výrazná. Individuálna a silná v dizajne. Štýlová kompozícia výrazných farieb sa postará o zvláštne pôsobenie nových ASTI Colori platní. Efektné vyžarovanie plochy je podporené priamočiarou líniou platní s hranami bez fázy. S platňami dosiahnete neobyčajné stvárnenie.
 


Objavte galériu dlažieb

Objavte galériu dlažieb
Semmelrock

Spoločnosť Semmelrock Stein+Design Dlažby s. r. o. ako výrobca a predajca betónových výrobkov so 60-ročnou tradíciou pripravila v termíne od 3. 9. 2018 do 19. 11. 2018 špeciálnu jesennú ponuku „Objavte svet dlažieb“. Výhodnejšie si tak môžete kúpiť dlažbu, platne alebo výrobky vhodné na spevnenie svahov a ohraničenie záhonov či trávnatých plôch.  


Objavte galériu dlažieb

2248107
Semmelrock

ZDROJ PR článok spoločnosti Semmelrock Stein+Design Dlažby s. r. o.

Kategória: Podlaha, dlažba
Tagy: betónová dlažba dlažby terasy
Zdieľať článok