NexSys otvára novú kapitolu sprchovacích vaničiek v úrovni podlahy

17. 09. 2018
Zdieľať

Kaldewei vstupuje na trh s produktovou novinkou - Nexsys predstavuje nový sprchovací systém, ktorý okrem flexibility a estetiky ponúka taktiež jednoduchú, rýchlu a bezpečnú montáž. Extra plochá sprchovacia vanička sa harmonicky začleňuje do vzhľadu kúpeľne a decentný žľabový odtok ju necháva opticky splynúť s okolitou podlahou.

Jadrom revolučného systému je vopred zmontovaná montážna jednotka skladajúca sa zo smaltovanej extra plochej sprchovacej vaničky, spádového nosiča, odtokového žľabu a vhodného izolačného systému. Sprchovacia vanička Nexsys je absolútne plochá, bez vnútorných kontúr a hrán na okrajoch, takže sa dá dokonalo zapustiť do dláždenej podlahy – v podstate ako jedna veľká, bezšvová, smaltovaná dlaždica s integrovaným odtokom. Puristický dizajn završuje decentný odtokový žľab s kvalitným dizajnovým krytom, ktorý sa v rovine sprchovacej vaničky efektne začleňuje do jej puristického vzhľadu. 

NexSys ponúka úplne nové riešenie pre sprchy v úrovni podlahy a dokonale spája dva celkom odlišné svety: prednosti bezšvovej extra plochej sprchovacej vaničky zo smaltovanej ocele a dizajn dláždenej sprchy s odtokovým žľabom. 

www.kaldewei.cz ​

Kategória: Aktuality
Tagy: sprchovací systém sprchovacie vaničky
Zdieľať článok

Diskusia