Ako šikovne a bezpečne odomknúť vchodové dvere na diaľku?

26. 09. 2018 Zdieľať

Chytré technológie dnes používa približne štvrtina domácností a ďalšia štvrtina o nich uvažuje. Najčastejšie od nich užívatelia očakávajú schopnosť zabezpečenia, zvýšenie vlastného pohodlia a moderný dizajn.

A presne to ponúka nový motorický zámok DoorLock od Somfy, ktorý sa hodí takmer pre všetky typy dverí a ktorý môžete ovládať odkiaľkoľvek a tým posunúť hranice komfortu svojho bývania na novú úroveň.


Ako šikovne a bezpečne odomknúť vchodové dvere na diaľku?

2265581

DoorLock – zdieľanie prístupu kedykoľvek a odkiaľkoľvek

Hlavnou prednosťou motorického zámku je možnosť dostať sa domov kedykoľvek bez kľúčov. Čo ocení  väčšina zábudlivcov, ale aj rodičia, ktorí môžu na diaľku skontrolovať, či je zamknuté a seniori, pre ktorých býva veľmi dôležitá jednoduchá ovládateľnosť produktu.

Motorický zámok je tiež veľmi praktickým nástrojom, keď prenajímate nehnuteľnosť a chcete ju sprístupniť na diaľku a na obmedzenú dobu – vďaka čítačke čipov a PIN klávesnici totiž môžete na diaľku vygenerovať a zaktivovať (či deaktivovať) PIN kód pre prístup do nehnuteľnosti a zároveň nastaviť jeho platnosť . Alebo môžete využiť offline kľúčenky. V rámci jedného účtu možno vlastniť až 20 čipov, kariet či kľúčeniek, pričom počet užívateľov účtu je takisto 20.


Ako šikovne a bezpečne odomknúť vchodové dvere na diaľku?

2265587

Somfy Doorlock je v neposlednom rade aj vysoko kvalitným zabezpečovacím prvkom, pretože jeho úroveň zabezpečenia je zhodná so štandardom šifrovania bankových dát.

Medzi hlavné výhody Somfy Doorlock  patrí:

– vzdialené ovládanie zámku cez chytrý telefón vrátane pridania alebo odstránenie používateľa

– inštalácia bez vŕtania a úprav dverí

– história každej aktivácie zámku

– batériové napájanie

– vysoko bezpečný motorický zámok

– možnosť prepojenia so systémom riadenia chytrej domácnosti Tahoma

Viac na www.somfy.sk

SOMFY, spol. s r.o. – organizačná zložka Slovakia

Kategória: Dvere, brány
Zdieľať článok