Moderné krbové vložky

28. 09. 2018 Zdieľať

V dnešnej dobe je kladený veľký dôraz na funkčnosť a dizajn, preto sme si v Romotope dali za cieľ, vytvoriť krbové vložky, ktoré budú všetky tieto aspekty spĺňať. Podarilo sa!

Aby sme Vám priniesli naozaj čo najkomplexnejšiu ponuku krbových vložiek, zaradili sme medzi krbové vložky rady Heat nové modely.


Moderné krbové vložky

Moderné krbové vložky
ROMOTOP spol. s r.o.

Jeden z Mott firmy Romotop je „technika nás baví“, ale aj dizajn je pre nás dôležitý, preto oblasti dizajnu venujeme vo firme Romotop veľkú pozornosť. Sklo je ohnuté z jedného kusu, kľučku zdobí jemný nerezový prúžok a ovládač vzduchu je v čiernom prevedení tak, aby nerušil celkový dojem z kozubovej vložky.


Moderné krbové vložky

Moderné krbové vložky
ROMOTOP spol. s r.o.

Veľmi dôležitou časťou krbových vložiek Heat je spaľovacia komora, firma Romotop teda dôsledne dbá na to, aby boli vždy použité iba prvotriedne materiály. Z tohto dôvodu je spaľovacia komora vyložená pravým šamotom, ktorý dokáže akumulovať teplo, a tým zlepšuje dynamiku horenia. V štandarde je spaľovacia komora urobená ako bezroštová, pri požiadavke zákazníka, možno zmeniť na roštovou variantu. Z dôvodu čo najjednoduchšieho ovládania krbovej vložky je možné primárny a sekundárny vzduch regulovať iba jedným ovládacím prvkom. Vo všetkých modeloch radu Heat je použitý vysoko účinný systém vedenia spalín DOUBLE SPIN s dvoma deflektormi, ktoré napomáhajú odvodu spalín do hrdla vložky s cieľom dosiahnutia maximálnej ekológie, čistoty spaľovania a zvýšenie účinnosti spaľovania.

 Produktová komplexnosť firmy Romotop, ktorá nemá na európskom trhu obdobu, je podčiarknutá aj možnosťou inštalácie akumulačných sád Mammoth, ktoré sa môžu umiestniť na bočnú i hornú časť vložiek Heat. Hlavnou devízou akumulačných sád Mammoth je fakt, že teplo, ktoré by inak unikalo do komína, sa ukladá na dobu, keď už nie je po ohni v krbe ani stopy. V neposlednom rade je potrebné spomenúť veľmi vysokú účinnosť spaľovania. Pohybuje sa v rozmedzí 81 – 89%, regulovateľný výkon sa pohybuje od 2,4 kW.

www.romotop.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti ROMOTOP spol. s r.o.

Kategória: Energia
Tagy: kozubová vložka vykurovanie
Zdieľať článok