Zabezpečenie domu nikdy nebolo tak jednoduché

19. 10. 2018 Zdieľať

Čas je to najcennejšie, čo máme. Preto používame veľa vychytávok, ktoré nám ho šetria. A je dokázané, že najviac sme voľný a užívame si ušetrený čas, keď sa cítime v bezpečí, čo pre väčšinu z nás znamená byť doma.

A presne tieto cenné atribúty – čas a bezpečie – získate vďaka modernej zabezpečovacej jednotke Somfy One.

Chráni aj rešpektuje vaše súkromie

Idete ráno do práce? Somfy One vám pošle notifikáciu, aby ste nezabudli zapnúť alarm. Po jeho zapnutí sa otvorí motorizovaná clona kamery a váš domov je strážený. Pri detekcii pohybu či dymu vám okamžite príde upozornenie a nastaviť si môžete aj spustenie sirénu, ktorá upozorní susedov a pravdepodobne nepozvaných hostí vyplaší. Po príchode domov sa motorizovaná clona zase automaticky zavrie, aby vaše súkromie nebolo narušené.

Somfy One je jediným bezpečnostným systémom na našom trhu vybaveným motorizovanú clonou, ktorá chráni, ale aj rešpektuje vaše súkromie – clona sa automaticky otvára alebo zatvára zapnutím alebo vypnutím alarmu alebo ju možno ovládať jediným dotykom na smartfóne a vďaka kompatibilite s Amazon Echo i hlasom.


Somfy One+

SOMFY, spol. s r.o.

Jednoduchá a rýchla inštalácia

Nastavenie jednotky Somfy One zvládnete cez aplikácie Somfy Protect do piatich minút po jej vybalení. Somfy One môžete používať samostatne alebo ho zapojiť do systému inteligentnej domácnosti TaHoma

V pohode bude aj váš pes

Funkciou vstavaného pohybového senzora je informovať vás o nežiaducim pohybe vo vašom domove. Ale čo keď máte mačku alebo psa? Snímač pohybu SomfyVision na základe infračervenej a obrazovej analýzy vaších domácich miláčikov rozpozná a alarm nespustí.


Somfy One

Somfy One
SOMFY, spol. s r.o.

Čo Somfy One obsahuje?

Nové bezpečnostné riešenie Somfy One obsahuje HD kameru s nočným videním, alarm, pohybové čidlo aj sirénu 90+ dB, ktorú môžete ovládať na diaľku. Dostupný je aj variant Somfy One + so záložnou batériou. Vždy máte navyše možnosť pripojiť k Somfy One ďalšie bezpečnostné komponenty – desiatky senzorov, hands-free kľúčeniek, vnútorné i vonkajšie sirény či ďalšie kamery.​

Okrem funkcií zabezpečujúcich vaše bezpečie je Somfy One dizajnovým prvkom, ktorý vďaka svojmu jednofarebnému a minimalistickému prevedenie ladí s každým interiérom. Na výber máte bielu alebo čiernu variantu, ktorá za dizajn získala ocenenie Design Award 2017. Somfy One kúpite už od 295 EUR.

www.somfy.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti SOMFY, spol. s r.o. – organizačná zložka Slovakia

Kategória: Dvere, brány
Tagy: Zabezpečenie domu
Zdieľať článok