Luxusný zvuk a dokonalý dizajn na jednom jedinom mieste: aj to bola výstava Audio Video Kino 2018

19. 10. 2018 Zdieľať

Vrcholom výstavy, ktorá oplývala tým najlepším, čo v hodbe a videu rok 2018 priniesol, bolo niekoľko zvukových skvostov od spoločnosti Bis audio.

McIntosh XRT2.1K: treba počuť aspoň raz za život

Ikonická značka audiofilských produktov McIntosh nemá v ponuke veľa reproduktorov, ale XRT2.1K reprezentuje špičku práce elity akustického inžinierstva. Je to reprosústava a to v tom najhlbšom zmysle tohto označenia.  

Štvorpásmové reprosystémy XRT2.1K produkujú ten najdokonalejší zvuk naprieč celým akustickým spektrom počuteľným pre ľudské uši. 

Dizajnovo vypomohlo štúdio od Sonus Faber v rámci skupiny McIntosh Group a vytvorili tak produkt, ktorý je absolútne dizajnový a hodí sa do moderných interiérov.


výstava Audio Video Kino 2018

výstava Audio Video Kino 2018

Sonus faber Sonetto: náš zvuk, váš domov 

Je slogan k novej kolekcii 8 modelov od Sonus faber. Kolekcia Sonetto je spojením  tradične kvalitného prevedenia a výborného zvuku za príjemnú cenu.

Je to nástupca modelovej rady Venere, veľmi populárnej medzi architektmi. Oproti Venere zlepšilo materiály a výrobu presunul výrobca domov do Talianska. 


výstava Audio Video Kino 2018

výstava Audio Video Kino 2018

Bowers & Wilkins 600 Series: hudba pre jedinečný moment

Šiesta generácia 600 Series znamená výborný pomer ceny a výkonu, preto si získala veľkú popularitu. Skvelé parametre dosahujú reproduktory vďaka použitiu najmodernejších technológií B&W a precíznemu spracovaniu. A ľudia s láskou k čistému dizajnu opať len tlieskajú. 

Viac na www.bisaudio.sk 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok