Záhradná dlažba pre výnimočné záhrady

25. 10. 2018 Zdieľať

Bradstone Travero platne nadchnú svojim dizajnom a ulahodia každému, kto hľadá niečo neobyčajné. To všetko v optike klasického travertínu. Pre individualistov – presvedčí svojimi rôznymi formátmi, ktoré dodajú plochám nezameniteľný charakter.

Celé systémové riešenie Bradstone Travero má harmonicky štruktúrovaný povrch, ktorý dodáva ploche zvláštnu atmosféru. Ponúkne jeden dizajn a veľa možností. Široké spektrum možností použitia ponúkajú Travero platne, Travero múr, Travero bazénové lemy a doplnkové prvky ako Travero schody a Travero obrubníky. Béžové melírované platne Travero s hrúbkou 3,3 až 3,7 cm vo formátoch 60 x 40 cm, 40 x 40 cm, 40 x 20 cm, 20 x 20 cm alebo platne Travero Grande s hrúbkou 4,8 až 5,2 cm vo formátoch 21 x 81 cm, 31 x 81 cm a 41 x 81 cm dajú ploche nezameniteľný charakter. Vhodné sú aj ako nášľapné platne do záhrad. 


Aby každý deň bol výnimočný. Bradstone Travero

SEMMELROCK STEIN+DESIGN Dlažby s.r.o.

Travero múr ponúka široké možnosti použitia, či už ako prekážku na zabránenie výhľadu, lemovací múr alebo oplotenie pozemku. Pomocou prvkov Travero múru sa dá aj experimentovať a vytvoriť tak aj netradičné prvky záhradnej architektúry. Travero bazénový lem ako ďalší prvok systémového riešenia je k dispozícii v dvoch formátoch s rozmermi 60 x 30 x 3,5 cm (základný prvok) a 45 x 45 x 3,5 cm (rohový prvok). Travero schody sú dostupné v dvoch vyhotoveniach základného a rohového schodu so zaobleným rohom. Travero obrubník so svojim štíhlym a elegantným vyhotovením vo formáte 60 x 15 x 4 cm, ktorý sa postará o harmonické stvárnenie priestoru. Vďaka obojstranne pohľadovej strane je obzvlášť flexibilný. 


Aby každý deň bol výnimočný. Bradstone Travero

SEMMELROCK STEIN+DESIGN Dlažby s.r.o.

Spoločnosť Semmelrock Stein+Design Dlažby s. r. o. ako výrobca a predajca betónových výrobkov so 60 ročnou tradíciou pripravila v termíne od 3. 9. 2018 do 19. 11. 2018  špeciálnu jesennú ponuku „Objavte svet dlažieb“. Výhodnejšie si tak môžete kúpiť dlažbu, platne alebo výrobky vhodné na spevnenie svahov a ohraničenie záhonov či trávnatých plôch.


Záhradná dlažba pre výnimočné záhrady

2278799

www.semmelrock.sk

ZDROJ: PR článok spoločnosti Semmelrock Stein+Design Dlažby s. r. o.

Kategória: Podlaha, dlažba
Tagy: betónová dlažba dlažby
Zdieľať článok