Mountfield prekvapuje: vo veľkom sa pustil do vianočných dekorácií

31. 10. 2018 Zdieľať

Mountfield tento rok poníma Vianoce vo veľkom štýle. Pre zákazníkov pripravil ohromný výber vianočných dekorácií. Viac ako 500 druhov interiérových a exteriérových dekorácií vystavených v krásnych predajných expozíciách. Od LED osvetlenia cez vianočné ozdoby, vence, sviečky a svietniky až po tradičné plyšové figúrky snehuliakov a množstvo drobných dekorácií. Predaj vianočných dekorácií sa začal 15. októbra vo všetkých predajniach na Slovensku a v Českej republike. A za prekvapivo nízke ceny.

 „Už niekoľko rokov úspešne a s každoročnými nárastmi predajov ponúkame v sortimente vianočné stromčeky – kaukazské jedle, ktoré dovážame z plantáží v Dánsku. Logickým krokom teda bolo rozšírenie vianočnej ponuky aj o dekorácie, aby sme zákazníkom ponúkli všetko pod jednou strechou,“ hovorí Jana Moravová, predsedníčka predstavenstva a generálna riaditeľka spoločnosti Mountfield.


Mountfield prekvapuje: vo veľkom sa pustil do vianočných dekorácií

2283333
Mountfield

Ponuka vianočných dekorácií je naozaj obrovská. Zákazníci si budú môcť vyberať z viac ako 500 druhov dekorácií, ktoré zahŕňajú hneď niekoľko vianočných štýlov. Od tradičného až po severský, mrazivý aj rozprávkový. Vianočným expozíciám bude vo všetkých predajniach venovaný veľký priestor, a tak budú mať zákazníci možnosť nielen pohodlne vyberať a nakupovať, ale vďaka krásne zladeným predajným expozíciám čerpať skvelú inšpiráciu pre výzdobu svojich domácností.


Mountfield prekvapuje: vo veľkom sa pustil do vianočných dekorácií

2283331
Mountfield

„Pri zavedení nového sortimentu sme sa sústredili na 3 hlavné piliere. Poskytnúť obrovský výber všetkých dekorácií s dôrazom na najvyššiu kvalitu a súčasne ponúknuť skvelé ceny. Najmä pri cenách sme k tomuto sortimentu pristúpili ako k službe našim zákazníkom, to znamená, že ponúkame také cenové relácie, aby si zákazníci mohli svoje domácnosti vyzdobiť podľa svojich predstáv a pritom lacnejšie, než je na predvianočnom trhu bežne zvykom. Verím, že sa nám všetky naše nastavené piliere podarilo splniť a že zákazníci našu snahu ocenia,“ vysvetľuje obchodný riaditeľ Mountfieldu Michal Dluhoš a dopĺňa, že „vianočné dekorácie vnímame ako sortiment s obrovským potenciálom a do budúcnosti sa chceme stať lídrom trhu.“


Mountfield prekvapuje: vo veľkom sa pustil do vianočných dekorácií

2283329
Mountfield

Predaj vianočných dekorácií začal 15. októbra, kedy boli na všetky vianočné dekorácie nasadené veľmi zaujímavé akčné ceny, pohybujúce sa na úrovni polovice cien bežných na trhu v minulom roku.

www.mountfield.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti Mountfield

Kategória: Dekor
Tagy: dekorácie LED osvetlenia sviečky svietniky vence vianočné dekorácie
Zdieľať článok