Novembrový Môj dom už v predaji

06. 11. 2018
Zdieľať

Aktuálne vianočné trendy berte len ako inšpiráciu či možnosť. Skutočnými dizajnérmi svojich Vianoc ste len a len vy sami, pretože vám a vašej rodine majú priniesť radosť. V novom Mojom dome nájdete Vianoce na niekoľko spôsobov, možno sa niektorým inšpirujete. A nájdete tam i mnoho zaujímavých návštev, chutné recepty či návod, ako si vyrobiť krásne vianočné pozdravy.

Nebude chýbať ani ďalší kúsok nadčasového dizajnu, riešenie interiérového problému od architekta či pravidelný redakčný test – tentoraz vám pomôžeme vybrať  baličku potravín. V aktuálnom vydaní pripomenieme aj to, na čo nezabudnúť v záhrade a dozviete sa informácie o rôznych stavebných novinkách. Novembrový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 5.11.


Novembrový Môj dom už v predaji

2285797

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca: 

Vianočné trendy – vyberte si ten správny štýl svojich Vianoc


Novembrový Môj dom už v predaji

2285771

Vianočná inšpirácia zo Španielska

Tento útulný dvojizbový bytík vznikol nápaditým rozdelením jediného otvoreného priestoru. Vďaka voľbe farebnosti, materiálov a doplnkov navyše získal veľmi príjemnú atmosféru, ktorá je v čase Vianoc ešte pôsobivejšia.


Novembrový Môj dom už v predaji

2285777

Bývanie svetobežníkov

Láska k cestovaniu, ktorú majú Georgia a James Broomovci spoločnú, dala podobu aj ich útulnému domovu. 


Novembrový Môj dom už v predaji

2285775

Parížska elegancia so severskou aurou

Byt sídliaci v krásnom historickom dome s výhľadom na Eiffelovu vežu je miestom stretnutia klasického štýlu, moderných prvkov a sveta fantázie.


Novembrový Môj dom už v predaji

2285773

Nonkomfortný loft

Bratislavská Mlynica je jedným z mála projektov svojho druhu u nás. Škoda. I keď industriálna architektúra nepatrí k strednému prúdu, svojich nadšencov si rozhodne nájde, najmä ak ide o takú invenčnú rekonštrukciu, aká sa podarila v prípade Mlynice. Pre Kiku je byt v tejto budove splneným snom.


Novembrový Môj dom už v predaji

2285781

Moderná „drevenica“ 

Ako dosiahnuť, aby bol nový dom ozajstným domovom rodiny stavebníka a súčasne harmonicky rozšíril „rodinu“ existujúcich stavieb v okolí? Odpoveďou je individuálny projekt a ako profesionálny, tak aj citlivý prístup architekta k návrhu novostavby – obzvlášť vtedy, ak má stáť v lokalite s tradičnou vidieckou zástavbou.


Novembrový Môj dom už v predaji

2285779

Dom vo vinohrade

Socialistický „šumperáčik“ stojaci uprostred vinohradu mali architekti z ateliéru ORA zmeniť na súčasný letný vinársky domček. Ich cieľom bolo v prvom rade vytvoriť dôstojný dom, ktorý bude vo vzťahu so svojim okolím, s vinohradom a s neďalekým kostolom.


Novembrový Môj dom už v predaji

2285783

Vodný odpočinok

Kúpeľňa nie je len miestom osobnej hygieny, ale skutočným miestom na relax. Dlhý voňavý kúpeľ vám pomôže dokonale zrelaxovať a uvoľniť telo. Akú vaňu si vybrať? Pri výbere rozhoduje vzhľad, materiál a značka, ale i ergonomicky prepracovane vnútro. Myslite aj na partnera, ktorý by sa možno rád z času na čas okúpal spolu s vami.


Novembrový Môj dom už v predaji

2285787

Zahrejte sa

Saunovanie vedie k otužovaniu a ochrane organizmu pred celým radom infekčných a degeneračných chorôb. Pre tých, ktorým horúca fínska sauna nevyhovuje alebo bývajú v byte, je vhodnou alternatívou infrasauna. Ponúka príjemné suché teplo bez zbytočnej pary a nezaberie veľa miesta.


Novembrový Môj dom už v predaji

2285789

Vianočná troška z každého rožka

Prudko čokoládová torta, po ktorej sa len tak zapráši. Jemne kokosovo-ryžové koláčiky na každú príležitosť. Voňavý pohár, v ktorom sa miesi vôňa perníka, škorice a jabĺk. Vyberte si niečo z toho na vianočný stôl. Alebo aj všetko…


Novembrový Môj dom už v predaji

2285785

Záhrada ako park

Pri prechádzke touto veľkou záhradou je čo objavovať. Každé zákutie prekvapí svojou krásou a jedinečnosťou a jej priehľady ukážu zakaždým inú scenériu. Veď najmä o tom je umenie záhradnej architektúry: vytvoriť priestor, ktorý má hĺbku. Kto má tento dar, je skutočným umelcom.


Novembrový Môj dom už v predaji

2285791

November v záhrade

Záhradná sezóna sa pomaly chýli k svojmu koncu. Posledné dokvitajúce chryzantémy, žiarivé plody a zožltnuté steblá tráv sú pozdravmi neskorej jesene. Záhrady teraz začínajú byt zaujímavejšie aj vďaka ihličnanom a vždyzeleným listnáčom. Nezostaňte však len pri obdivovaní, nastal čas postarať sa aj o jej správne zazimovanie.


Novembrový Môj dom už v predaji

2285793

Šikovné stavanie

Ako postaviť dom tak, aby ste ho zbytočne nepreplatili vo fáze realizácie a aby ste zároveň mali neskôr čo najnižšie náklady na jeho prevádzku? Na niečom sa šetriť nevypláca, na niečom však ušetriť môžete bez toho, aby ste neskôr ľutovali. Poradíme vám, ako postaviť rodinný dom čo najrozumnejšie.


Novembrový Môj dom už v predaji

2285795

5 tipov, ako si znížiť účty za plyn 

Platby za energie tvoria významnú čiastku vo výdavkoch každej domácnosti. Ak doma varíte na plyne, prípadne aj vykurujete a ohrievate vodu plynom, ponúkame vám niekoľko tipov, ako ušetriť menšiu či väčšiu sumu z rodinného rozpočtu.


Novembrový Môj dom už v predaji

2285799

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia