Tajomstvo dokonalej kávy

08. 11. 2018 Zdieľať

Nemecký výrobca Miele predstavil na veľtrhu IFA novinku medzi voľne stojacimi kávovarmi – plne automatický kávovar CM 7750 vybavený inovatívnymi funkciami patentovanými značkou Miele. Vďaka funkcii CoffeeSelect umožňuje vyberať až z troch rôznych druhov kávových zŕn nasypaných v odlišných zásobníkoch. Novinkou je aj automatické odvápnenie, o ktoré sa postará funkcia AutoDescale. V kompaktnom tele má kávovar navyše zabudovaný kužeľový mlynček z nerezovej ocele, ktorý zrná melie obzvlášť potichu. Zažite s Miele dokonalý pôžitok a flexibilitu pri príprave kávy!

Špecialista na kávu

Kávovar CM 7750 CoffeeSelect je vybavený dotykovým displejom s intuitívnym ovládaním, ktorý ponúka na výber 20 horúcich nápojov, z toho až 16 rôznych spôsobov prípravy kávy. 

Obľúbené nápoje si môže do svojho profilu uložiť 10 používateľov a prístroj si  zapamätá parametre ich prípravy – teplotu a množstvo vody, pridanie mlieka či jeho napenenie. Zároveň prináša riešenie v situáciách, keď potrebujete urobiť väčší počet káv naraz. Stlačením jediného tlačidla pripraví do kanvice až 8 šálok kávy, čo oceníte napríklad pri návštevách.

Súčasťou kávovaru sú tri zásobníky na kávové zrná, vďaka čomu sa už nemusíte obmedzovať jednou chuťou. Môžu v nich byť súčasne nasypané arabica, robusta i bezkofeínová káva a každú z nich môžete použiť pri inom druhu nápoja. Prístroj je navyše vybavený aj samostatným zásobníkom na mletú kávu. 


Tajomstvo dokonalej kávy

Tajomstvo dokonalej kávy
Miele

Samostatný a inteligentný 

Funkcia Cup Sensor rozpozná výšku šálky a nastaví vývod do správnej pozície, čím predíde špliechaniu tekutiny po stranách. Program One Touch for Two spustí jediným dotykom prípravu dvoch šálok kávy pre jej dokonalé vychutnanie vo dvojici. Milovníci silnej kávy zase ocenia DoubleShot. Ten dávkuje dvojité množstvo kávy a má kratší čas extrahovania pre dosiahnutie perfektnej arómy a horkej chuti. Prístroj je dodávaný spolu s nerezovou izolačnou nádobou na mlieko, ktorá ho uchováva v chlade.

Rovnako ako ostatné spotrebiče Miele, aj kávovar CM 7750 CoffeeSelect je možné ovládať prostredníctvom mobilnej aplikácie Miele@mobile cez smartfón či tablet. Tá umožňuje prístroj nastaviť na diaľku, spustiť jeho čistenie, prípravu nápoja alebo skontrolovať množstvo kávy, mlieka a vody v zásobníkoch. 

Jednoduchá údržba

Údržba kávovaru je mimoriadne jednoduchá a o väčšinu vecí sa postará prístroj sám. Proces odvápnenia uľahčuje patentovaná funkcia AutoDescale. Vykoná ho denne vo vopred zvolenom čase s pomocou kartuše na zadnej strane kávovaru. Automatická funkcia prepláchnutia sa spustí vždy po použití mlieka a vyčistí všetky prvky, ktoré s ním prišli do kontaktu. Ďalšie čistiace programy zapnete podľa potreby. Súčiastky ako zásobník na vodu a odpadová nádoba sa dajú bez problémov vybrať a umyť v umývačke riadu, čo podstatne uľahčuje jeho údržbu. 

TIP NA DARČEK: Hľadáte spôsob, ako urobiť radosť celej rodine? Darujte pod stromček kávovar CM 7750 CoffeeSelect, s ktorým si každý príde na svoje. Deti poteší lahodne napeneným mliekom, tínedžerov bezkofeínovou kávou, pracujúcich naštartuje do náročného dňa silným espressom a starých rodičov zohreje šálkou výborného čaju. 

Viac informácií na www.miele.sk.

Kategória: Aktuality
Tagy: automatické kávovary domáce spotrebiče
Zdieľať článok