Premeňte projekt na vysnívaný dom

29. 11. 2018 Zdieľať

Rodinné zázemie, súkromie, veľký dvor so záhradou. Miesto, kde sa dá príjemne posedieť, deti sa môžu vyšantiť, dobrí priatelia spoločne pogrilovať. Jednoducho miesto, o ktorom sa dá snívať donekonečna. Euroline v spolupráci so spoločnosťou Wienerberger vytvorili projekt, ktorý vás prevedie cestou k vysnívanému domu jednoducho a bez starostí.

Stavajte s vyloženými nohami

Stavba domu je dôležitým míľnikom v ľudskom živote a predstavuje zložitý proces. Chcete stavať dom svojpomocne? Svojpomocná stavba domu si vyžaduje množstvo znalostí a najmä kopu trpezlivosti. Jednotlivé práce na seba totiž nenadväzujú plynulo, ale s väčšími prestávkami, pričom všetko trvá niekoľkonásobne dlhšie. Okrem toho si musíte študovať pracovné postupy a technológie, zháňať povolenia, sledovať ponuky materiálu, objednávať a nakupovať tovar. 

Nechceli by ste mať dom postavený jednoducho od plánov až po poslednú úpravu a hlavne, za omnoho kratšie obdobie? Spojením projektovej dokumentácie Euroline a prírodných materiálov Wienerberger vznikol unikátny projekt, vďaka ktorému dokážeme postaviť dom rýchlo a jednoducho od prvotných plánov až po dom na kľúč.


Premeňte projekt na vysnívaný dom

2300225
Wienerberger – Slovenské tehelne, s. r. o.

Čo projekt zahŕňa?

V prvom rade jednoduché a premyslené riešenie realizácie vášho domu. Pri tomto jedinečnom projekte môžete ďalej počítať s profesionálnou realizáciou len s kvalitnými prírodnými materiálmi, čo vám spečatí uznávaný certifikát kvality domu.


Premeňte projekt na vysnívaný dom

2300231
Wienerberger – Slovenské tehelne, s. r. o.

Tehlový dom Euroline okrem toho zahŕňa osobné služby regionálneho špecialistu a kompletný servis na jednom mieste. U nás si môžete vybrať z 21 typových rád rodinných domov. Od malých po veľké, od klasických po moderné rodinné domy, od ultranízkoenergetických cez domy s takmer nulovou spotrebou energie.


Premeňte projekt na vysnívaný dom

2300217
Wienerberger – Slovenské tehelne, s. r. o.

Aby sme vám uľahčili výber rodinného domu, stanovili sme veľmi priaznivú cenu pre realizačné projekty rodinných domov a to už od 890 €! Na vás už len ostáva, aký balík realizácie si vyberiete. Ten prvý obsahuje stavebné materiály pre hrubú stavbu, druhý je zas obohatený o realizáciu domu profesionálnou firmou.


Premeňte projekt na vysnívaný dom

2300221
Wienerberger – Slovenské tehelne, s. r. o.

Všetky starosti prenechajte nám!

Každému jednému zákazníkovi sa venuje osobný regionálny špecialista. Ten zaručuje individuálny prístup, pričom celý priebeh od projektu až po hrubú stavbu dokážete vybaviť na jednom mieste. Okrem toho, regionálny odborník s vami nájde to najlepšie a najvýhodnejšie riešenie. A skvelé na tom je, že kvalitný a nadštandardný zákaznícky servis máte úplne zadarmo, a zvýhodnené ceny máte aj na samotný stavebný materiál. 

„Vďaka moderným technológiám vieme typovú projektovú dokumentáciu dodať na počkanie.“


Premeňte projekt na vysnívaný dom

2300233
Wienerberger – Slovenské tehelne, s. r. o.

Tehlový dom Euroline z prírodných materiálov ponúka okrem spomenutých výhod predovšetkým zdravé bývanie. Kvalita použitých materiálov a ich jedinečné vlastnosti overené stáročiami garantujú extrémne dlhú životnosť stavby a zaručia spokojné bývanie po celé generácie. Kontaktujte nás a zmeňte sny o bývaní na realitu. 

ZDROJ PR článok spoločnosti Wienerberger slovenské tehelne, spol. s r.o.

Kategória: Materiály
Tagy: Wienerberger
Zdieľať článok
Zmysluplná stavba je jednoduchšia, než sa na prvý pohľad zdáDom z tehly

Zmysluplná stavba je jednoduchšia, než sa na prvý pohľad zdá

Ako si v záhrade vybudovať suchý kamenný múrik, aby bol nielen pekný, ale aj funkčnýUrob si sám

Ako si v záhrade vybudovať suchý kamenný múrik, aby bol nielen pekný, ale aj funkčný

Aká tehla na komín je ideálna? Trh dnes ponúka ucelené systémyDom z tehly

Aká tehla na komín je ideálna? Trh dnes ponúka ucelené systémy

Národné parky budú musieť dosahovať vyššie príjmy. Minister hovorí o väčšej transparentnostiASB.sk

Národné parky budú musieť dosahovať vyššie príjmy. Minister hovorí o väčšej transparentnosti