Farebné zmeny nielen v byte

07. 12. 2018 Zdieľať

Chladné zimné počasie už neumožňuje prácu na záhrade ale naopak dovoľuje sa nám plne venovať rade domácich prác v interiéri. Veľmi častou zmenou je maľovanie interiéru v byte alebo na chalupe.

Možností ako interiér farbami COLORLAK zmeniť je veľmi mnoho, záleží len na vašej fantázii.


Farebné zmeny nielen v byte

Farebné zmeny nielen v byte
Colorlak, a.s.

TOP toho zvládne veľa

TOP V2519 je exkluzívna snehovo biela matná maliarska farba najvyššej kvality,  vyznačuje sa veľmi vysokou odolnosťou proti oteru za mokra (tr. 1 podľa  EN 13300), ľudovo umývateľnosťou a možno ju teda bežne a opakovateľne čistiť. To ocenia napr. rodiny s deťmi, na nátery detských izieb, kúpeľní, kuchýň, ale aj v nemocniciach alebo hoteloch. Samozrejmosťou je vysoká belosť, kryvosť a výborná priľnavosť na radu podkladov (napr. aj umakart). To všetko pri zachovaní vysokej paropriepustnosti náteru. TOP je určený k okamžitému použitiu na murivo, vápenné, vápennocementové a disperzné omietky, sadrokartón, betón, drevovláknité a drevotrieskové dosky, štruktúrované tapety a tapety zo sklenených vlákien, umakart a na pretieranie starých náterov. TOP svoju top kvalitu potvrdil už pri veľkej rade náročných realizácií.


Farebné zmeny nielen v byte

Farebné zmeny nielen v byte
Colorlak, a.s.

COLOR moderné farebné tóny

COLOR V2005 je tónovaná matná maliarska farba, ktorá ponúka celkom 21 zaujímavých moderných odtieňov. COLOR sa vyznačuje veľmi dobrou odolnosťou oteru za mokra a možno ho  opakovane čistiť alebo aj umývať. Náter má vysokú stálosť odtieňov s dobou krycou schopnosťou a výbornou priľnavosťou  na najrôznejšie podklady. COLOR slúži na farebné nátery najrôznejších moderných interiérov (byty, rodinné domy, kancelárie, hotely a pod.) s požiadavkou na rýchle zistenie zaujímavých odtieňov pri vysokej odolnosti náteru. COLOR sa bežne kombinuje s bielou farbou TOP, prípadne sa spolu aj vzájomne zmiešavajú  pre dosiahnutie svojich svetlejších tónov. 


Farebné zmeny nielen v byte

Farebné zmeny nielen v byte
Colorlak, a.s.

SÁDROKARTON špecialista na sadrokartónové plochy

SÁDROKARTON V2531 je špeciálna biela jemne zrnitá maliarska farba, ktorá nachádza hlavné využitie predovšetkým pri maľovaní veľmi hladkých plôch ako je sadrokartón alebo sadrové omietky a stierky, kde vytvárajú jemnú štruktúru štukové prírodné omietky. Náter dokonale pohľadovo zjednocuje rôzne hladké povrchy, dokonca zakryje aj drobné nerovnosti a nedokonalé prechody napr. medzi novou stenou a stropom či štukovou plochou. SÁDROKARTON sa vyznačuje vysokou odolnosťou oteru za sucha, dobrou odolnosťou oteru za mokra (umývateľnosťou), vynikajúcou paropriepustnosťou a vysokou krycou schopnosťou. SÁDROKARTON je tiež určený na  murivo, vápenné, vápennocementové, sadrové omietky a stierky, betón, drevovláknité a drevotrieskové dosky, tapety a na pretieranie starých náterov. 


Farebné zmeny nielen v byte

Farebné zmeny nielen v byte
Colorlak, a.s.

TÓNOVACIA MALIARSKA FARBA pre kreatívnu tvorbu

TÓNOVACIA MALIARSKA FARBA V2525 zo základnou ponukou 17 sýtych odtieňov je určená pre okamžité tónovanie (prifarbovanie) všetkých maliarskych farieb disperzných, akrylátových a glejových, pre použitie v interiéri a ponúka tak možnosť natónovania zaujímavých (vlastných) odtieňov. Farbu možno tiež aplikovať aj priamo vo forme koncentrátu – predovšetkým na najrôznejšie drobné dekoračné a umelecké realizácie a doplnky v interiéri. 

Viac informácií nájdete na www.colorlak.sk/sortiment/maliarske-natery

A praktickú radu pridáva aj bytový designér Ladislav Rendl, ktorý pripravoval náš katalóg Farebných inšpirácií pre zákazníkov. 

„Na záver by som hlavne poradil to, aby ste sa nikdy pri zariaďovaní príliš neriadili a nezväzovali žiadnymi aktuálnymi trendmi, ale vyberali podľa svojho vlastného vkusu, jedine tak bude pre vás domov domovom.“  

Zdroj: PR článok spoločnosti COLORLAK, a.s.

Kategória: Materiály
Tagy: maľovanie interiéru
Zdieľať článok