Warm & Cozy – stelesnené teplo domova

19. 12. 2018 Zdieľať

V rámci tohto interiérového trendu jesene/zimy 2018 je povolené všetko, čo povedie k pohodliu. Warm & Cozy je svieži, neustále sa meniaci mix materiálov, farieb a vzorov. Perfektný je pre všetkých, ktorí majú radi nevšednosť a individuálny štýl a útulne pôsobiace kombinácie nábytku doplnkov a farieb.

Warm & Cozy je interiérový trend ovplyvnený typickými prvkami folklóru, napr. vzormi a farbami z Južnej Ameriky, Strednej Ázie, Afriky a Európy. Každý kútik je zariadený milými detailmi a necháva pritom veľa priestoru novým nápadom. Interiér dopĺňa vlastnoručne vyrobené sedenie z drevených paliet. Inšpirujte sa v našom návode, ako si paletové sedenie jednoducho zostrojiť.


Warm & Cozy – stelesnené teplo domova

Warm & Cozy – stelesnené teplo domova
Hornbach

Etno vzory a retro elegancia: dovolené je všetko, čo vaše obydlie zútulní. Štýl Warm & Cozy je inšpirovaný severským fenoménom Hygge. K nemu neodmysliteľne patrí množstvo vankúšov, mäkké kožušiny, deky a koberce – tie dokonca aj na stene, veľa izbových rastlín, osvetlenie teplých tónov a prírodné materiály, ako je lyko či keramika. Nebojte sa kombinovať farby. Farebná paleta tohto interiérového štýlu siaha od zemitých pieskových tónov cez výraznú červenú až po tmavú petrolejovú.


Warm & Cozy – stelesnené teplo domova

Warm & Cozy – stelesnené teplo domova
Hornbach

Ak si nie ste istý najvhodnejšou farbou na steny či nábytok, využite službu Centrum miešania farieb, ktoré nájdete v Hornbachu. Jednoducho si prezrite vzorkovník a nájdite si svoju obľúbenú farbu. Vzorkovník so sebou prineste do predajne alebo si poznačte čísla a označenie farieb vašej obľúbenej kombinácie. Odborne vám poradíme a namiešame aktuálne trendové farby k priamemu odberu.  


Warm & Cozy – stelesnené teplo domova

Warm & Cozy – stelesnené teplo domova
Hornbach

Môžete si tiež priniesť vašu vlastnú vzorku farby (napríklad látky, tapety, hladké dlaždice, farebný náter, atď.). Predlohu naskenujeme a nájdeme vhodný farebný odtieň pre vašu preferovanú farbu. Namiešaný farebný odtieň si môžeme navyše uložiť do nášho systému, takže si ho budete môcť nechať namiešať opakovane aj v budúcnosti. 

Viac o aktuálnych interiérových trendoch nájdete na www.hornbach.sk/aktuality/svet-byvania/ 

Zdroj: PR článok spoločnosti HORNBACH

Kategória: Doplnky
Tagy: etno vzory interiérové trendy retro štýl
Zdieľať článok