Vyčarujte si tento rok originálny vianočný stromček! 4 tipy, ako na to

20. 12. 2018
Zdieľať

Čo si budeme nahovárať – s blížiacimi sa sviatkami sa nám často nakopí práca, upratovanie, firemné večierky, školské koncerty a detské besiedky. Vianoce však, našťastie, nie sú sviatkom dokonalosti, ale sviatkom pokoja. Vyčarujte si tento rok originálny stromček – jednoducho, v pokoji a s úsmevom.

Štýl 1: Chameleón

Aj to sa stáva. Mnohí sa sťahujeme alebo renovujeme naše bývanie práve na prelome rokov. Nezúfajte a využite, čo máte. Rebrík, na ktorom ste ešte včera maľovali, môže dnes poslúžiť ako famózny vianočný stromček. Po sviatkoch stačí gule odložiť do škatuľky a renovácia môže pokračovať.


Fotografie  Stromček vyskladaný z malých kúskov fotografií bude vyzerať nevšedne a zároveň elegantne. Ak máte doma fotografa, doprajte mu sebarealizáciu. Fotky poskladajte do tvaru stromčeka, pridajte jemnú svetelnú reťaz, k tomu zopár osobných aj vianočných dekorácií. Ideálne zimné zátišie pre minimalistov.

Fotografie Stromček vyskladaný z malých kúskov fotografií bude vyzerať nevšedne a zároveň elegantne. Ak máte doma fotografa, doprajte mu sebarealizáciu. Fotky poskladajte do tvaru stromčeka, pridajte jemnú svetelnú reťaz, k tomu zopár osobných aj vianočných dekorácií. Ideálne zimné zátišie pre minimalistov.
DEERS PHOTOS

Štýl 2: Fotografie

Stromček vyskladaný z malých kúskov fotografií bude vyzerať nevšedne a zároveň elegantne. Ak máte doma fotografa, doprajte mu sebarealizáciu. Fotky poskladajte do tvaru stromčeka, pridajte jemnú svetelnú reťaz, k tomu zopár osobných aj vianočných dekorácií. Ideálne zimné zátišie pre minimalistov. 


Listy  Máte záľubu vo vintage štýle? Mimoriadne pútavý a nostalgický stromček si na stene vytvoríte z dávnej korešpondencie, pohľadníc alebo stránok zo starých kníh. Hudobníci možno siahnu po notových osnovách, cestovatelia po starých mapách. Stačí už len ozdobiť špic a nič viac netreba.

Listy Máte záľubu vo vintage štýle? Mimoriadne pútavý a nostalgický stromček si na stene vytvoríte z dávnej korešpondencie, pohľadníc alebo stránok zo starých kníh. Hudobníci možno siahnu po notových osnovách, cestovatelia po starých mapách. Stačí už len ozdobiť špic a nič viac netreba.
AMATE STANZE

Štýl 3: Listy

Máte záľubu vo vintage štýle? Mimoriadne pútavý a nostalgický stromček si na stene vytvoríte z dávnej korešpondencie, pohľadníc alebo stránok zo starých kníh. Hudobníci možno siahnu po notových osnovách, cestovatelia po starých mapách. Stačí už len ozdobiť špic a nič viac netreba. 

 


2 v 1  Ekologický papierový stromček, ktorý si môžete vytvoriť spolu s deťmi. Vetvičky povystrihujete podľa predlohy z pevného kartónu a pospájate podľa návodu. Pridajte krabičky a stromček poslúži aj ako adventný kalendár pre deti. Návod i s predlohami na stiahnutie nájdete na www.wlkmndys.com.

2 v 1 Ekologický papierový stromček, ktorý si môžete vytvoriť spolu s deťmi. Vetvičky povystrihujete podľa predlohy z pevného kartónu a pospájate podľa návodu. Pridajte krabičky a stromček poslúži aj ako adventný kalendár pre deti. Návod i s predlohami na stiahnutie nájdete na www.wlkmndys.com.
WLKMNDYS

Štýl 4: 2 v 1

Ekologický papierový stromček, ktorý si môžete vytvoriť spolu s deťmi. Vetvičky povystrihujete podľa predlohy z pevného kartónu a pospájate podľa návodu. Pridajte krabičky a stromček poslúži aj ako adventný kalendár pre deti. Návod i s predlohami na stiahnutie nájdete na www.wlkmndys.com. 


Kvety  Stromček možno dekorovať všeličím. Ak milujete kvety, nebráňte sa im ani cez Vianoce. A nemusí to byť len tradičná červená vianočná ruža. Vyberajte farby, aké sa páčia vám – dekorácie môžu byť z papiera alebo textilu. Sviatočný šmrnc dodávajú odlesky v zlatej alebo striebornej – čím viac, tým lepšie.

Kvety Stromček možno dekorovať všeličím. Ak milujete kvety, nebráňte sa im ani cez Vianoce. A nemusí to byť len tradičná červená vianočná ruža. Vyberajte farby, aké sa páčia vám – dekorácie môžu byť z papiera alebo textilu. Sviatočný šmrnc dodávajú odlesky v zlatej alebo striebornej – čím viac, tým lepšie.
MARTHA STEWART

Štýl 5: Kvety

Stromček možno dekorovať všeličím. Ak milujete kvety, nebráňte sa im ani cez Vianoce. A nemusí to byť len tradičná červená vianočná ruža. Vyberajte farby, aké sa páčia vám – dekorácie môžu byť z papiera alebo textilu. Sviatočný šmrnc dodávajú odlesky v zlatej alebo striebornej – čím viac, tým lepšie. 

PRIPRAVILA: KATARÍNA PAUKEJE
FOTO: ARCHÍV FIRIEM
ZDROJ: časopis Môj dom 11/2018

Kategória: Dekor
Tagy: Vianoce vianočné trendy vianočný stromček
Zdieľať článok

Diskusia