Lacná strecha vás môže vyjsť draho!

21. 12. 2018 Zdieľať

Strecha je investícia, ktorá chráni váš domov. Mala by vám slúžiť na celý život. Preto sa na nej neoplatí šetriť, lebo vás to môže vyjsť poriadne draho!

Pozor na „odborníkov“ na všetko!

Nie je to nič výnimočné, keď si zavoláte kamarátov či známych na pomoc. Snaha ušetriť nejaké finančné prostriedky je prirodzená, no nie vždy sa to oplatí. Neprofesionálna práca vás môže vyjsť aj 3-krát drahšie, pretože budete musieť investovať do opráv. Pri streche to platí do bodky. Je nie len vkusným doplnkom k vášmu domu, ale má ho aj chrániť. Dážď, vietor, sneh – strecha musí držať a ochrániť váš majetok vo vnútri domu.

Postaviť dobrú a kvalitnú strechu neznamená len položiť škridlu a neoriginálne doplnky, ako to robí fušer. Ten vám bude tvrdiť, že na tom nezáleží a diely vám ku krytine prispôsobí. Nie je to pravda. Funkčnú strechu tvoria okrem škridiel aj originálne doplnky, ktoré Bramac vyrába. Ušetríte náklady na opravu, váš čas a nervy.

Čo všetko vám fušer sľúbi, nájdete TU.


Lacná strecha vás môže vyjsť draho!

2315537
BRAMAC – strešné systémy


Lacná strecha vás môže vyjsť draho!

2315539
BRAMAC – strešné systémy

V Bramacu na mieru

V Bramacu naše originálne strešné krytiny a príslušenstvo vyvíjame dlhé roky. Jeho kvalitu a funkčnosť prísne testujeme v našich laboratóriách v Nemecku. Simulujeme tam všetky možné druhy poveternostných podmienok (dážď, vietor, mráz, vlhkosť, UV žiarenie a ďalšie). Každý strešný doplnok je robený na mieru. Vďaka tomu si môžeme dovoliť garanciu na 15 rokov na celý originálny strešný systém Bramac.

Pravidelne školíme zamestnancov našich partnerských firiem. Ovládajú správnu techniku pokládky a celého strešného systému Bramac. Môžeme tak ručiť za ich odbornosť a profesionalitu. Ich zoznam nájdete TU


Lacná strecha vás môže vyjsť draho!

2315535
BRAMAC – strešné systémy

​ZDROJ PR článok spoločnosti BRAMAC – strešné systémy, spol. s r.o.​

Kategória: Strecha, podkrovie
Zdieľať článok