AKU záhradná technika má v Mountfielde zelenú

23. 01. 2019 Zdieľať

Spoločnosť Mountfield s príchodom nového roku naservírovala zákazníkom zelenú novinku od svetového giganta v AKU technike – firmy Greenworks, a to v podobe 3 produktových radov, ktoré fungujú na báze lítiových batérií s napätím 24 V, 40 V a 60 V.

Zákazníci teraz môžu v Mountfielde vyberať zo 45 strojov AKU záhradnej techniky, ale aj dielenského náradia. 

„Naša masívna orientácia na AKU záhradnú techniku vychádza z rastúcej obľuby týchto strojov. AKU záhradná technika zaznamenala počas posledných pár rokov obrovský posun v kvalite. Súčasné AKU stroje už fungujú bezproblémovo, vydržia pracovať dlho na jedno nabitie a vďaka moderným technológiám dokážu nahradiť elektrické a benzínové stroje. Sú šetrné k životnému prostrediu, neprodukujú žiadne exhaláty, pozitívom je minimálny hluk, pohyb bez šnúry, a teda vyššia bezpečnosť pri práci či nulové náklady na benzín. Veľkou výhodou je bezpochyby fakt, že 1 batériu môžete využívať pre niekoľko strojov, napr. pri produktoch Greenworks je možné 1 batériu používať až s 21 strojmi. Z týchto dôvodov je logický stúpajúci záujem o AKU techniku. Dokazujú to aj naše štatistiky predajov. V minulom roku sme u tejto komodity zaznamenali medziročný nárast predajov takmer o 600%,“ vysvetľuje Jana Moravová, predsedníčka predstavenstva a generálna riaditeľka spoločnosti Mountfield a dodáva: „Som rada, že sme stihli nový sortiment hneď začiatkom roka zaradiť do predajnej akcie „povianočný výpredaj“, a hoci sú to novinky, aj tie môžu zákazníci získať za mimoriadne výhodné uvádzacie ceny.“
 


AKU vertikutátor Greenworks G40DT35 40V

AKU vertikutátor Greenworks G40DT35 40V
Mountfield

Obchodný riaditeľ spoločnosti Mountfield, František Turek, dopĺňa: „AKU technika patrí medzi komodity, pri ktorých v posledných rokoch zaznamenávame neuveriteľne dynamický technický pokrok. Napríklad rovnaké špičkové batérie, na aké fungujú naše AKU stroje, poháňajú aj elektromobily Tesla či BMW. A tak už málokoho prekvapí ich superrýchle nabíjanie aj fakt, že na jedno nabitie vydržia pracovať viac ako 2 hodiny. Cenovo pritom AKU prístroje vychádzajú úplne fantasticky.“

3 produktové rady Greenworks

Vrcholom ponuky Mountfieldu je luxusný rad strojov s batériou na 60 V, určený pre najnáročnejších zákazníkov. Tvorí ho 9 modelov (dve rotačné kosačky, chrbtový fukár, reťazová píla, strunová kosačka, plotové nožnice, teleskopické plotové nožnice, teleskopický prerezávač konárov, fukár). Vďaka vysokej voltáži zvládnu stroje aj veľmi náročné podmienky.
 


AKU rotačná kosačka s pojazdom Greenworks GD60LM51SP 60V

AKU rotačná kosačka s pojazdom Greenworks GD60LM51SP 60V
Mountfield

Špičkový rad na 40 V batériu, ktorý má teraz Mountfield v ponuke, tvorí 15 modelov, ktoré sú určené pre univerzálne využitie na každej záhrade. Zahŕňa 3 rôzne rotačné kosačky, strunovú kosačku, fukár a fukár/vysávač, kultivátor, vertikutátor, krovinorez, reťazovú pílu, teleskopické plotové nožnice, teleskopický prerezávač konárov, plotové nožnice, vzduchový kompresor a tlakovú umývačku. Prevádzková doba niektorých prístrojov dosahuje až 130 min.
 


AKU reťazová píla Greenworks GD40CS40 40V

AKU reťazová píla Greenworks GD40CS40 40V
Mountfield

A ponuku uzatvára ešte rad s batériou na 24 V, ktorý sa skladá z 21 modelov a je určený nielen pre záhradu, ale aj pre dielňu.
 


AKU vŕtačka s príklepom Greenworks G24CD 24V

AKU vŕtačka s príklepom Greenworks G24CD 24V
Mountfield

Nové rady AKU prístrojov ponúka všetkých 18 predajných centier Mountfieldu na Slovensku a tiež e-shop www.mountfield.sk.

ZDROJ PR článok spoločnosti Mountfield a.s.

Kategória: Záhradná technika
Tagy: AKU technika záhradná technika
Zdieľať článok