20. 03. 2019 Zdieľať

Človek je tvor vynaliezavý. Pri riešení svojho bývania dokáže zmobilizovať všetky kreatívne i organizačné schopnosti tak, aby sa čo najviac priblížil k svojim predstavám a finančným možnostiam. Niekedy to však dopadne inak, ako sme si naplánovali.

Manželia Ceterovci z Vyšňového pri Žiline by o tom vedeli veľa rozprávať. V obci nachádzajúcej sa v podhorí malej Fatry, na polceste medzi krajským mestom a Rajcom, vlastnia jeden z najväčších a tiež najkrajších rodinných domov. Dvojpodlažný, dvojgeneračný, so sedlovou strechou a s úžitkovou plochou dvakrát 130 metrov štvorcových. V meste by to vystačilo aj na tri veľkorysé alebo štyri skromnejšie trojizbové byty.


Človek mieni - život mení

Človek mieni – život mení
Prvá stavebná sporiteľňa, a. s.

Namiesto prestavby novostavba

Pozemok aj s pôvodným rodinným domom im poskytla babička s tým, že starý domček prestavajú, aby v ňom rodina s dvoma chlapcami mohla žiť spoločne s ňou. „Mladí“ sa pustili do diela. Vtedy sa však začali patálie. Starý dom nebol súci na rekonštrukciu, ale rovno na zbúranie. Staronový dom si nechali naprojektovať tak, aby presne vyhovoval ich zámerom a potrebám. A financovanie? Keďže aj Eleonóra Ceterová, aj manžel Branislav si zodpovedne sporili v PSS, podmienky ich medziúveru boli naozaj výhodné. A verte, neverte, v PSS sú úvery výhodné aj dnes. Práve odteraz je medziúver zabezpečený nehnuteľnosťou výrazne dostupnejší pre všetky príjmové kategórie. 


Človek mieni - život mení

Človek mieni – život mení
Prvá stavebná sporiteľňa, a. s.

Čím vás prekvapí? 

– Má mimoriadne nízku úrokovú sadzbu, už od 1,29 % ročne, s fixáciou až na 5 rokov.

– Splatnosť si môžete natiahnuť až na maximálnych 30 rokov.

– Umožňuje zmeny v splácaní pri nečakaných životných situáciách.

– Je dostupný aj pre nových klientov PSS.

– Vďaka nemu si splníte aj odvážnejšie sny o bývaní.

– PSS poskytne jednotlivcovi prostriedky do 170 000 € a páru až do výšky 340 000 €. 

A čo nakoniec zostalo z pôvodného domu a aké našlo využitie sa dočítate v článku na stránke časopisu DOMa a pokojne sa ním nechajte inšpirovať. Okrem skutočných príbehov skutočných ľudí nájdete na stránke mnoho dobrých rád a nápadov. Aby ste ich aj vy mali vždy poruke, môžete si ho stiahnuť do svojho telefónu prostredníctvom aplikácie cez Google Play alebo App Store. Nebude vás to stáť vôbec nič a navyše môžete vyhrať hodnotnú cenu.

Po viac informácií a podrobností o výhodných úveroch si zájdite do ktorejkoľvek z kancelárií obchodných zástupcov PSS. Všetky potrebné kontakty nájdete na  www.pss.sk  alebo zatelefonujte na telefónne číslo 02/58 55 58 55 a dozviete sa viac.

ZDROJ: PR článok spoločnosti Prvá stavebná sporiteľňa, a. s.

 

Kategória: Legislatíva a financovanie
Tagy: pss výhodné úvery
Zdieľať článok