Najlepšie realizované podlahy roka 2010

17. 03. 2011 Zdieľať

Slávnostným Galavečerom si Cech podlahárov Slovenska pripomenul desať rokov svojho pôsobenia. Počas tohto večera sa v Kaštieli Mojmírovce vyhlásili aj ceny za Najlepšiu realizáciu roka 2010 v oblasti realizácie podláh.

Už desať rokov odborné profesné spoločenstvo dbá na obhajobu poctivo realizovaných podláh. Okrúhle výročie oslávili členovia cechu po zasadnutí XI. snemu Cechu podlahárov Slovenska. Počas slávnostného Galavečera vzdali organizátori hold všetkým zručným majstrom podlahárskeho remesla. „Cech podlahárov Slovenska je profesijnou organizáciou, ktorej prvoradým cieľom je neustále zlepšovať kvalitu vykonávaných podlahárskych prác. Na fungovaní nášho združenia a šírení poctivého remesla sa za desať rokov podieľalo mnoho ľudí. Význam našej stavovskej organizácie sme si preto chceli pripomenúť nevšednou udalosťou, ktorá by oslovila široký okruh ľudí,“ hovorí Peter Benko, vrchný cechmajster Cechu podlahárov Slovenska.

Súčasťou galavečera bolo aj slávnostné vyhlásenie súťaže o Najlepšiu realizáciu roka 2010. Členovia Cechu podlahárov Slovenska mohli prihlásiť svoje diela, ktoré sa prezentovali počas XI. snemu. Tu si ich mohli ostatní členovia prezrieť a hodnotiť anonymné práce. Zúčastnení mali posúdiť technickú náročnosť a estetickú úroveň zhotoveného diela. Porota sčítala odovzdané hlasy a po určení víťazov, sa k realizáciám priradili názvy autorov. Najlepšou realizáciou roka 2010 boli podlahy realizované spoločnosťami BOZIN,spol s r. o., a K & M hygienacentrum. Víťazi boli ocenení aj atraktívnymi cenami od gestorov Cechu podlahárov Slovenska.

Konečné poradie bolo nasledovné:

1. miesto: BOZIN spol. s r. o., Pezinok 1. miesto: K & M hygienacentrum, Bratislava
2. miesto: URBAN Art, Intars Parkett, Spišská Nová Ves 3. miesto: PriMAT – Ing. Tibor Pásztor, Nitrianske Hrnčiarovce


Viac informácií nájdete na www.cechpodlaharov.sk

Kategória: Nezaradené
Zdieľať článok