Pomôžeme vám k rozprávkovej kuchyni alebo kúpeľni!

26. 03. 2019 Zdieľať

Každá rodina sa vyvíja, pribúdajú noví členovia a to, čo jej vyhovovalo pred rokmi, už zrazu nemusí. Menia sa nároky nielen na priestor, ale aj na jeho využitie. Po čase teda nastáva otázka, či by si nezaslúžila kuchyňa rekonštrukciu. To isté sa dá povedať aj o kúpeľni. Alebo len jednoducho túžite po niečom novom.

Konečne nová kuchyňu podľa vašich predstáv

Kuchyňu mnohí považujú za srdce domova. Ako sa vaša rodina rozrastá, menia sa aj požiadavky. Prečo sa teda po rokoch odkladania nepustiť do rekonštrukcie? Vo VÚB máme pre vás jednoduché riešenie a navyše chceme s vami zažiť radosť z vašej vysnívanej rozprávkovej kuchyne.


Vďaka úveru na rekonštrukciu sa môže vaša kúpeľňa zmeniť na domáce spa.

Vďaka úveru na rekonštrukciu sa môže vaša kúpeľňa zmeniť na domáce spa.

Chcelo by to novú kúpeľňu

Mať luxus privátneho spa, ostrovček pokoja, pohodlia a relaxu je snom každej rodiny. Nielen deti ocenia veľkú vaňu, aj pre vás znie určite lákavo večerný relax vo voňavom kúpeli. Alebo možno “pokukujete” po úžasnom sprchovom kúte. Už nemusíte len snívať! 

S radosťou pomôžeme splniť váš sen 

Keďže ide o nemalý zásah do rodinného rozpočtu nad rámec bežných výdavkov, je to ideálna príležitosť obrátiť sa na svoju banku. VÚB banka chce byť pri radostných okamihoch vášho života. V aktuálnej ponuke prináša zvýhodnený spotrebný úver na rekonštrukciu. Ak si zoberiete úver vo výške 7 000 eur, budete mať mesačnú splátku už 99 eur po dobu 96 mesiacov. S pôžičkou teraz hravo zvládnete rekonštrukciu kuchyne alebo kúpeľne. A bude presne taká, akú ste vždy chceli. 


Kuchyňa je srdcom domova, ako sa vaša rodina rozrastá, menia sa aj požiadavky

Kuchyňa je srdcom domova, ako sa vaša rodina rozrastá, menia sa aj požiadavky

A to nie je všetko – znížime vám úrokovú sadzbu

Teraz navyše môžete získať zľavu 2% z úrokovej sadzby ihneď pri čerpaní pôžičky, čo znamená, že od začiatku splácania budete platiť nižšiu splátku. Stačí na to splniť pár  podmienok:
– riadne splácať úver a splácať ho minimálne polovicu doby splatnosti, minimálne 3 roky,   
– nechať si posielať na bežný účet sumu aspoň vo výške 2-násobku mesačnej splátky úveru. 

Ak vám chodí na bežný účet výplata, tak máte podmienku splnenú. Navyše, ak to všetko splníte, po 18 mesiacoch vám vrátime poplatok za poskytnutie úveru. 

A niečo navyše aby bola radosť ešte väčšia

Chcete mať originálnu kuchyňu alebo kúpeľňu ušitú presne na mieru? Ak si do 30. 4. 2019 zoberiete pôžičku od VÚB a zaregistrujte sa na webe, budete zaradení do súťaže o 3 architektonické návrhy na mieru v rukopise štúdia Rules.

ZDROJ PR článok spoločnosti Všeobecná úverová banka

Kategória: Legislatíva a financovanie
Tagy: financovanie rekonštrukcie
Zdieľať článok