Jednoduché upratovanie všetkých typov podláh

23. 09. 2011 Zdieľať

Neviete ako správne udržovať podlahy čisté? Už vás nebaví žmýkať handru vo vedre a hľadáte jednoduchý spôsob čistenia podláh? S modernými čističmi ide práca ako od ruky!

— Advertorial spoločnosti BONA CR, spol. s r.o. —

 


Jednoduché upratovanie všetkých typov podláh

1006854


Jednoduché upratovanie všetkých typov podláh

1034505
Bona CR spol. s r.o.

Údržba drevených podláh: dôležité pravidlá

Údržba a starostlivosť o drevenú podlahu nie je taká jednoduchá. Je dôležité vyvarovať sa nadmernému použitiu vody pri upratovaní, dbať na správny výber utierky z mikrovlákien, ktorá povrch ochráni a zabráni predčasnému opotrebeniu, nepoužívať oceľové drôtenky a agresívne rozpúšťadlá. Ďalej by ste mali opatriť nábytok a stoličky plstenými podložkami, aby ste predišli škrabancom na podlahe a umiestniť podložku pred vchodom do miestnosti.  Potom sa môžete pustiť do upratovania. Ak hrubšie nečistoty (kamienky, piesok, prach) najskôr odstránite vysávačom a následne podlahu ošetríte mikrovláknovou utierkou, tak bude čistenie efektívne a zároveň šetrné k podlahe.

 


Cleaning pad

Cleaning pad
Bona CR spol. s r.o.

Mikrovlákno – je alebo nie je hrozbou pre podlahu?

Bona čistiaci pad/ utierka je vyrobená z kombinácie polyesterových a polyamidových vlákien. Tieto materiály nemajú schopnosť poškriabať alebo poškodiť lakovanú podlahu. Ak sú hrubé nečistoty dôkladne odstránené, tak následné vytieranie podlahy pomocou Bona čistiacej utierky z mikrovlákien (Bona Pad modrý) je zaručene bezpečné, účinné a žiadnym spôsobom nepoškodí povrch podlahy.

 

Nezabudnite však po každom čistení utierku vypláchnuť a občas vyprať na 60°C bez pridania aviváže alebo škrobu.

 

Bona Cleaning Pad – modrá utierka z mikrovlákna, je určená na bežné čistenie všetkých typov podláh.

 

Bona Applicator Pad – žltá utierka z mikrovlákna pre Bona Osviežovač podláh.

 

Bona Dusting Pad – biela prachová elektrostatická utierka určená na denné bežné čistenie podláh.

 

Bona Floor Wipes – jednorazové vlhčené utierky na rýchle a bezpečné čistenie podláh.

 

 

Bona Spray Mop
špeciálne vyvinutý pre drevené, laminátové a korkové podlahy, ale je vhodný na všetky typy podláh

 

 

Bona Spray Mop je modernou revolučnou novinkou v oblasti čistenia podláh, špeciálne vyvinutou pre drevené, laminátové a korkové podlahy, ale je vhodný na všetky typy podláh.

 

Bona Spray Mop je čistiaci mop s integrovaným čistiacim prostriedkom v rozprašovači. Je určený pre moderné ženy v domácnosti, ktoré nechcú strácať čas nepríjemným upratovaním. Na čistenie nepotrebujete vodu ani vedro. Prostriedok sa nerozpúšťa vo vode. Stačí len nastriekať a zotrieť.


Rozdiel medzi obyčajnými čističmi a Bona Spray Mopom je v tom, že pri bežných čističoch strávite čas pri napúšťaní vody do vedra a pri opätovnom žmýkaní handry nanášate na podlahu špinavý roztok, ktorý už podlahu nečistí. Na podlahu už roznášate iba usadenú špinu. Pri čistení podláh bežnými čističmi sa používa príliš veľké množstvo vody, ktoré drevenej podlahe škodí. Podlaha môže postupne napučať a urýchli sa proces starnutia (poškodenia).


Jednoduché upratovanie všetkých typov podláh

1006859


Bona Spray Mop je unikátny prostriedok, ktorý len vytiahnete zo skrine, nasprejujete na podlahu a utierate. Pracujete vo vzpriamenom postoji a mop dosiahne aj do menej prístupných priestorov, a to vďaka otáčavej hlave mopu. Na čistenie nepotrebujete vodu. Čistič v Spray Mope si dávkujete podľa potreby na suchú Bona utierku (tzv. Bona Pad modrý) a podlaha netrpí. Bona utierka na Spray Mope „uzamkne“ špinu vnútri a neroztiera ďalej usadenú špinu na podlahu. Mikrovláknovú čistiacu utierku možno prať i v práčke bez použitia aviváže.


Čistiaca súprava obsahuje:  


•  Bona Spray Mop,

 

  Bona Čistič na parkety,

 

  Bona Čistiacu utierku z mikrovlákien.

 

 

Bona Čistič na parkety
pre lakované drevené, korkové, voskované, olejové podlahy


Rýchlo vyčistí tuhé šmuhy a fľaky bez poškodenia laku alebo bez zanechania stôp po čistení.

 

Bona Čistič na tvrdé podlahy
pre laminátové podlahy, PVC, keramickú dlažbu, marmoleum, vinyl

 

Odstraňuje škvrny, a všetky nečistoty, nezanecháva nepríjemné stopy, mdlé plochy apod.

 

Prípravok sa na podlahu aplikuje rozprašovačom a stiera sa modrou mikrovláknovou utierkou (Bona Cleaning Pad) na mope.


ZDROJ: BONA CR, spol. s r.o.

ZDROJ: BONA CR, spol. s r.o.

 

Bona Osviežovač drevených podláh
pre údržbu všetkých nevoskovaných, lakovaných podláh

 

Pre podlahy, ktoré sú mdlé, poškrabané alebo vykazujú známky opotrebenia. Prípravok obnovuje krásu drevených podláh a staré podlahy vyzerajú znovu ako nové. Na podlahu sa nanáša béžovou mikrovláknovou utierkou (Bona Applicator Pad) na mope.

 

Bona Osviežovač podláh
pre ošetrenie všetkých typov podláh

 

Pre podlahy, ktoré sú mdlé, poškodené a vykazujú známky opotrebenia. Oživujú vzhľad podlahy. Nanáša sa béžovou mikrovláknovou utierkou (Bona Applicator Pad).

 

Naše výrobky nie sú toxické, a tak máte istotu, že používate to najlepšie pre vašu podlahu, pre svoju rodinu a chránite životné prostredie.

 
Naše čistiace prostriedky si môžete zakúpiť aj po jednotlivých kusoch na e-shope alebo u našich špecializovaných predajných partnerov Bona. Viac na www.bonaspraymop.sk.

 

 

BONA CR, spol. s r.o.
Sokolovská 100/94
186 00  Praha 8 – Karlín
tel. SR: +421 265 457 161
tel. ČR: +420 236 080 211
www.bonaspraymop.sk

Kategória: Podlaha, dlažba Stavba a rekonštrukcia
Zdieľať článok