Nová omietka TetraCem od firmy Cemix

05. 04. 2019
Zdieľať

Cemix TetraCem je nová prémiová omietka, ktorá sa vyznačuje radou inovatívnych funkcii. Medzi popredné vlastnosti patrí extrémne mechanická odolnosť, perfektná priedušnosť, vysoká vodoodpudivosť, stálosť a čistota a veľmi jednoduchá spracovateľnosť.

Vysokopevnostné sklenené vlákna sa veľmi dobre viažu s vnútornou mikroštruktúrou omietky a majú vplyv na funkčnosť jej povrchovej odolnosti. Vyznačujú sa vysokou pevnosťou, tepelnou a chemickou odolnosťou. Omietka spoľahlivo prekonáva náhodné mechanické namáhanie, napr. úder lopty alebo opieranie bicykla. Dosahuje vynikajúce paropriepustnosti a môže voľne „dýchať“. Tím je zľahčený  odvod vlhkosti zo stavby, čo priaznivo ovplyvňuje klíma vo vnútri budovy. Dlhodobú ochranu proti nežiaducim mikroorganizmom zabezpečujú tiež nanočastice. Tento proces prispieva k predĺženiu estetické životnosti fasády a zníženiu nákladov na jej údržbu. Zloženie omietky bez použitia biocídov poskytuje prirodzenú ochranu proti tvorbe rias a plesní na povrchu a vďaka tomu je omietka šetrná k životnému prostrediu.

Kategória: Aktuality
Tagy: Cemix omietky
Zdieľať článok
Chystáte sa maľovať? Pozrite sa, ako správne oškrabať omietkyUrob si sám

Chystáte sa maľovať? Pozrite sa, ako správne oškrabať omietky

Emisie skleníkových plynov by sa do roku 2024 mali znížiť o 90 percent. Ambiciózny plán zasiahne aj stavebníctvoASB.sk

Emisie skleníkových plynov by sa do roku 2024 mali znížiť o 90 percent. Ambiciózny plán zasiahne aj stavebníctvo

Ako začať s chovom sliepok? Čo by mal spĺňať kurín, aké krmivo je vhodné pre viac vajec a je dôležité mať aj kohúta?Urob si sám

Ako začať s chovom sliepok? Čo by mal spĺňať kurín, aké krmivo je vhodné pre viac vajec a je dôležité mať aj kohúta?

Ako zvládnuť vyrovnanie podlahy?Dom z tehly

Ako zvládnuť vyrovnanie podlahy?

Diskusia