Podľahnite vinylu v kúpeľni

11. 04. 2019
Zdieľať

Kúpeľňa s dekorom betónu alebo dreva? S vinylom sa fantázii medze nekladú. Vďaka riešeniu Mapei 4 LVT si sen o krásnej kúpeľni splníte aj bez zásadných stavebných úprav.

Vinyl spoľahlivo zastúpi keramické obklady aj dlažbu. Vinylové dielce (Luxury Vinyl Tiles – LVT) ponúkajú širokú paletu dekorov, vrátane prírodných materiálov, textilu či pohľadového betónu. Sen o betónových múroch alebo dreve v kúpeľni pomôžu splniť osvedčené výrobky stavebnej chémie Mapei. Riešenie Mapei 4 LVT zaručí, rýchlu, jednoduchú a spoľahlivú inštaláciu LVT v kúpeľni, vrátane sprchového kúta.

Rekonštruujete kúpeľňu? Oceníte vinyl

Vinyl ocení každý, kto plánuje obnovu kúpeľne. S riešením Mapei 4 LVT zvládnete rekonštrukciu aj bez búrania, stavebného odpadu a hluku. Vinylové dielce možno pomocou výrobkov Mapei inštalovať priamo na súčasný keramický obklad. Avšak len za predpokladu, ak zabezpečuje hydroizolačnú funkciu. Ušetríte tak veľa upratovania, hluku i času.

Vinylové dielce LVT možno spoľahlivo inštalovať aj v kúpeľniach, vrátane sprchových kútov.


Podľahnite vinylu v kúpeľni

2379577
MAPEI SK s.r.o.

Nečakaný komfort 

Vinyl v kúpeľni prináša aj niekoľko ďalších neoceniteľných výhod. Ide o teplý materiál, ktorý je na došľap mäkší ako dlažba. Po sprchovaní sa vám už viac nepošmykne noha. Jednoduchá je nielen inštalácia, ale aj jeho údržba.

Odborníci Mapei pomôžu

Pri inštalácii LVT sa nezaobídete bez týchto produktov Mapei: vyrovnávacej stierky Planiprep 4 LVT, lepidla Ultrabond Eco MS 4 LVT a Ultrabond Eco MS Wall, škárovacej malty Kerapoxy 4 LVT, ktorá ochráni obklad pred vodou a vznikom plesní. Dôležitý je aj finálny protišmykový náter Mapecoat 4 LVT, ktorý má matný alebo polomatný vzhľad a ochráni vinylové dielce pred opotrebením, chemikáliami a prípadným zažltnutím.

O systéme na inštaláciu LVT vo vlhkom prostredí sa poraďte s odborníkmi Mapei telefonicky +421 917 403 600 alebo mailom na t.jariabka@mapei.sk.

www.mapei.sk

Kategória: Aktuality
Tagy: vinylové podlahy
Zdieľať článok

Diskusia