18. 04. 2019 Zdieľať

Aj vás vždy s príchodom jari pochytí neuveriteľná chuť niečo zmeniť? Poznáte to, začína to umývaním okien, pokračuje čistením špár medzi kúpeľňovými obkladačkami a zrazu sa pristihnete pri kompletnej rekonštrukcii balkóna či terasy. Akoby chcel človek spolu s prebúdzajúcou sa prírodou začať všetko odznova a hlavne poriadne.

Toto je to obdobie, kedy obchodné domy s doplnkami do domácnosti, záhradné centrá a e-shopy praskajú vo švíkoch. Brúsky, frézky, kosačky, elektrické skrutkovače a vŕtačky sa predbiehajú v usilovnosti a každá chce čo najviac uspokojiť svojho poriadkuchtivého majiteľa. Načo však siahať po klincoch, skrutkách a samorezkách, keď sa teraz dajú veci robiť oveľa jednoduchšie, menej hlučne a takmer bez námahy.

S univerzálnym montážnym lepidlom Pattex Click & Fix si upracete a zreorganizujete kompletne celú domácnosť. V množstve prípadov totiž dokáže úplne nahradiť vŕtačku.

Chýba vám v sprche polička na mydlo a šampón? Pripevnite pomocou lepidla Pattex Click & Fix dávkovače rovno na obkladačky a majte ich vždy po ruke.

 

 

Klikni a prilep
Henkel Slovensko

 

 

Klikni a prilep
Henkel Slovensko

Rodinné fotografie, z ktorých si tak dlho plánujete spraviť v obývačke fotostenu už nemusíte zdĺhavo vymeriavať a klincovať. Aplikujte malú dávku lepidla do každého rohu fotorámu a rozložte fotky na stenu ako sa vám páči a za malú chvíľku.

Biela stena na balkóne je akási fádna a nevyužitá? Prilepte na ňu kovové háčiky, na ktoré si môžete zavesiť kvetináče s voňavými bylinkami.

Ak vám v pracovni na stole rastú komíny z dokumentov a papierov, v ktorých sa už prestávate vyznať, pripevnite na stenu pomocou lepidla Pattex Click & Fix niekoľko plastových zakladačov. Vo veciach budete mať znova systém a poriadok a vy ušetrený čas aj nervy.

 

 

Klikni a prilep
Henkel Slovensko

Police, rámčeky, vešiaky, kvetináče, dekorácie alebo schránka, to všetko dokáže hravo prilepiť novinka Pattex Click & Fix zo série montážnych lepidiel Pattex. Žiadna aplikačná pištoľ a zložité vytláčanie Najväčšou výhodou lepidla je veľmi ľahká a rýchla aplikácia – naozaj stačí iba kliknúť a lepiť. Samotné lepidlo je vodoodolné, flexibilné, vysoko pevné a vhodné na takmer všetky materiály na lepenie v interiéri aj v exteriéri. V balení sa skrýva 20 lepiacich dávok. Koľko dávok zostáva, to ihneď vidíte na balení. Jeden bod lepidla dokáže okamžite udržať predmet s hmotnosťou až 300 gramov, konečná pevnosť je až 20x vyššia! Lepidlo je určené na lepenie väčšiny nasiakavých aj nenasiakavých materiálov, ako je tehla, keramika, sadrokartón, drevotrieska, kov, sklo, plasty alebo dokonca betón. Click & Fix je možné nanášať aj na vlhké podklady. Stačí len pritlačiť dávkovač na lepenú plochu, naniesť lepidlo, chvíľku ho pridržať a je to prilepené. Také jednoduché to je! Ťažšie predmety odporúčame zafixovať.

Načo siahať po klincoch, skrutkách a samorezkách, keď sa teraz dajú veci robiť oveľa jednoduchšie, menej hlučne a takmer bez námahy. Pattex Click & Fix z vás spraví skutočných domácich majstrov.

www.pattex.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti HENKEL Slovensko, spol. s r.o.

Kategória: Materiály
Tagy: montážne lepidlá
Zdieľať článok