Dlažba, ktorá pôsobí prirodzene

23. 04. 2019 Zdieľať

Byť v súlade s okolitým prostredím, byť štýlový, spájať staré a nové. Táto jedinečnosť sa odráža aj v obraze plochy. S dlažbou Appia antica sa dajú docieliť jedinečné optické efekty. Ľahké zmeny farieb vytvárajú priestor pre samé od seba nuansujúce odtiene, ktoré nechávajú pôsobiť dlažbu Appia antica tak prirodzene. Vďaka jej variabilite a vzájomne zosúladeným prvkom môžete vytvoriť rôznorodé oblúkové tvary so zaujímavým tieňovaním v dvoch farbách: lávovo-sivá melírovaná a lávovo-červená melírovaná.

Rôznorodosť ponúkaných formátov dodávajú výnimočný charakter. Výberom správneho prírodného škárovacieho materiálu Stones Eco vo farbách svetlosivá, prírodná a antracit môžete podporiť vizuálny vzhľad povrchu. Je šetrný k životnému prostrediu, 100 %- tne recyklovateľný a zamedzuje prerastaniu buriny jednoduchým použitím. 


Dlažba, ktorá pôsobí prirodzene

2385063
Semmelrock

Spoločnosť Semmelrock Stein+Design Dlažby s. r. o. ako výrobca a predajca betónových výrobkov s viac ako 60 ročnou tradíciou pripravila v termíne od 21. 3. 2019 do 30. 6.  2019 špeciálnu jarnú ponuku „Spoznajte harmóniu dlažieb“. Výhodnejšie si tak môžete kúpiť dlažbu, platne, dekoratívne múriky alebo výrobky vhodné na spevnenie svahov a ohraničenie záhonov či trávnatých plôch. 

ZDROJ PR článok spoločnosti Semmelrock Stein+Design Dlažby s. r. o.

Kategória: Podlaha, dlažba
Tagy: betónová dlažba škárovacia hmota
Zdieľať článok