Inovatívne vykurovanie a vetranie s EKOSMART bonusom

23. 04. 2019
Zdieľať

Spoločnosť STIEBEL ELTRON patrí k popredným medzinárodným dodávateľom zariadení na ohrev vody, vykurovanie, vetranie a chladenie. Ako rodinná spoločnosť sa spoločne so svojimi inžiniermi a pracovníkmi snažia prinášať inovatívne a moderné riešenia pre bývanie.

Spoločnosť svoje novinky z oblasti obnoviteľných zdrojov energie aktuálne ponúka s možnosťou čerpania EKOSMART bonusu.

Sety s tepelnými čerpadlom HPA-O 8 CS plus a set s vetracou jednotkou LWZ 180 získate výhodnejšie vďaka bonusu až 3 200 €.

Tepelné čerpadlo HPA-O 8 CS plus je úsporné vďaka vysoko účinnej invertorovej technológii poslednej generácie a cenovo priaznivé k využitiu obnoviteľnej formy energie. Vyznačuje sa minimálnou hlučnosťou, ktorú je možné vďaka režimu Silentmode ešte znížiť.


Vetracia jednotka s rekuperáciou tepla LWZ 180

Vetracia jednotka s rekuperáciou tepla LWZ 180
Tatramat – ohrievače vody, s. r. o.

Vetracia jednotka s rekuperáciou tepla LWZ 180 predstavuje centrálny systém prívodného a odpadového vzduchu pre optimálnu kvalitu vzduchu. Vyznačuje sa vysokou účinnosťou rekuperácie až 90%, tichou prevádzkou vďaka výrazne redukovanej úrovni hluku, jednoduchou výmenou filtrov a jednoduchým programovaním prostredníctvom integrovanej ovládacej jednotky alebo prostredníctvom diaľkového ovládania.

V prípade záujmu o využitie tepelného čerpadla alebo vetracej jednotky je spoločnosť STIEBEL ELTRON nápomocná aj s vyhotovením odborného návrhu vykurovania a vetrania a výpočtom návratnosti investície do tepelného čerpadla alebo vetracieho systému.

Bližšie informácie o ponúkaných setoch nájdete na stránkach www.stiebel-eltron.sk/tepelne-cerpadlo a www.stiebel-eltron.sk/vetranie 

Kategória: Aktuality
Tagy: tepelné čerpadlá Vetracia jednotka s rekuperáciou tepla
Zdieľať článok

Diskusia