Najnovšie trendy v plechových krytinách pre rok 2019

30. 04. 2019 Zdieľať

V súčasnosti sa pojem moderného trendu, bezpochyby spája s plechovou krytinou. Zväčša je to preto že spĺňa všetky požiadavky súčasného, moderného spotrebiteľa ľahkosť, nízke náklady, nízke sklony, rýchlu montáž a vysokú variabilitu farebnej škály, ktorá prispieva k čo najlepšiemu doplneniu fasády. Nepochybným trendom v dnešnej dobe sú nízke sklony striech na moderných novostavbách ladené do šedých odtieňov, ktorých realizácia je rýchla a výsledný efekt ja úžasný.

Nízke sklony striech

Strecha ako aj novodobá architektúra všeobecne podlieha módnym trendom. Kým v minulosti boli hitom niekoľkoposchodové domy s vysokou strechou a nápadnou krytinou s tvarom od výmyslu sveta, dnešný trend je úplne iný. Čisté, jemné a jednoduché línie sú významnou črtou takmer každej dnešnej modernej novostavby. Objekty s plochou strechou vyzerajú nadčasovo, avšak musia byť zvládnuté aj po funkčnej stránke.

Šedé odtiene

Nadčasové šedé odtiene pristanú každej nehnuteľnosti a podčiarknu jej charakter. Šedé odtiene sú v súčasnej dobe veľmi moderné, lebo vystihujú podstatu dnešnej modernej architektúry. Šedé odtiene zvýrazňuj jednoduchosť, precíznosť a čistotu.  


Najnovšie trendy v plechových krytinách pre rok 2019

2392407

Rýchla montáž

V dnešnej rýchlej dobe má čas mnoho krát väčšiu hodnotu ako financie. Nikto z nás netúži po mesačných rekonštrukciách, alebo dlhoročnej výstavbe. Kvalita materiálu a precíznosť, presnosť výrobku do značnej mieri ovplyvňujú nie len dlhoročnú kvalitu a stálosť strechy, ale aj veľmi rýchlu montáž.

Renomovaný výrobca strešných krytín Lindab udáva trend na trhu s plechovými krytinami už dlhé roky. Produktová škála spoločnosti Lindab prináša svojim zákazníkom všetky vyššie spomenuté trendy.

Napríklad falcovanú strešnú krytinu Lindab Seamline je možné pri vhodnej skladbe strešného plášťa použiť pri extrémne nízkych sklonoch (od 5°) čo ju predurčuje na moderné, mestské či horské strechy rôznych aj zložitých tvarov. 


Najnovšie trendy v plechových krytinách pre rok 2019

2392405

Pre klasicky, ale aj moderne poňaté projekty a stavby rodinných domov, či komerčných objektov je vďaka svojmu jednoduchému vzhľadu a funkčným vlastnostiam predurčená strešná krytina Lindab Click SRP. Táto strešná krytina je založená na modernom spôsobe spájanie plechov na tzv. „zaklikávaciu“ drážku čo značne zjednodušuje jej montáž. Vďaka použitej technológii dutej drážky nehrozí vzlínaniu vlhkosti pod krytinu a môžeme si dovoliť krytinu položiť na sklon strechy od 7°.


Najnovšie trendy v plechových krytinách pre rok 2019

2392403

 
Pre milovníkov klasického vidieckeho štýlu s čistou líniou  bez skrutiek je ako stavaný Lindab Goodlock. Je unikátny práve tým, že sa neskrutkuje v ploche krytiny, tak ako väčšina plechových strešných krytín. Tato krytina disponuje aj ďalšími výhodami a to hlavne je menším rozmerom a ľahkosťou. 


Najnovšie trendy v plechových krytinách pre rok 2019

2392411

V prípade záujmu, prípadne potreby ďalších informácii nás neváhajte kontaktovať na:
Lindab a.s. – výrobný závod

Jamník 278 | 053 22 Jamník | info@lindab.sk | +421 53 4176212 | www.stresnysystem.sk 

ZDROJ PR článok spoločnosti Lindab a.s.

Kategória: Strecha, podkrovie
Tagy: plechová strecha plechová strešná krytina
Zdieľať článok