Umývačkou budúcnosti je Miele G 7000

10. 05. 2019 Zdieľať

Nemecký výrobca domácich spotrebičov Miele prináša jedinečnú slobodu v umývaní riadu, a to vďaka funkcii AutoDos s integrovaným dávkovačom čistiaceho prostriedku PowerDisk. Unikátny systém automaticky dávkuje práškový čistiaci prostriedok špeciálne vyvinutý na tento účel priamo do umývačky riadu. Tú môžete ovládať prostredníctvom aplikácie a naprogramovať aj na diaľku cez mobil či tablet. Zostáva už len naložiť a vyložiť riad a z času na čas vymeniť PowerDisk – o všetko ostatné sa postará samotná umývačka. Umývačka riadu G 7000 je prvou zo série nových zabudovateľných spotrebičov generácie 7000 od Miele, ktoré značka uvádza na trh v tomto roku.

Automatický dávkovač čistiaceho prostriedku PowerDisk stačí jednoducho vložiť do vnútornej strany dverí umývačky. Po spustení programu začne disk automaticky rotovať, pričom zároveň dávkuje potrebné množstvo práškového čistiaceho prostriedku v závislosti od nastaveného programu. Pri programe Automatic sa napríklad o dávkovanie postarajú monitorovacie senzory, ktoré identifikujú stupeň znečistenia. Vďaka tomu sa spotrebuje viac prostriedku na ťažko znečistený riad a až o štvrtinu menej na ľahko znečistený riad. PowerDisk vystačí na cca 20 umývacích cyklov, čo zodpovedá priemernému mesačnému používaniu jednej domácnosti. 


Umývačkou budúcnosti je Miele G 7000

2399285
Miele

PowerDisk čistí účinne, a zároveň jemne

Testovanie nezávislého inštitútu potvrdilo, že umývací prostriedok PowerDisk významne prispieva k dosiahnutiu vynikajúcich výsledkov umývania riadu. Vyvinutý bol špeciálne pre potreby umývačky G 7000 s funkciou AutoDos a garantuje silné, a zároveň jemné čistenie. Práškový granulát, ktorý sa rýchlo rozpúšťa, obsahuje enzýmy pre perfektné umývanie dokonca aj pri nízkych teplotách, aktívny kyslík pre dôkladnú čistotu a sviežosť a ochranné faktory pre strieborné a sklenené povrchy. Jeho súčasťou je aj soľ a prostriedok na leštenie. Umývačka G 7000 je tiež vybavená dvojkomorovými priehradkami na vloženie bežných tabliet alebo prášku do umývačky.


Umývačkou budúcnosti je Miele G 7000

2399711
Miele

Aplikácia pre pohodlné ovládanie

Umývačka G 7000 sa dá pripojiť k WiFi a ovládať prostredníctvom aplikácie v mobilnom koncovom zariadení. Funkcia AutoDos prináša riešenie aj pre zaneprázdnených ľudí. Ľahšie manažovať domácnosť im pomôže nastavenie pravidelného spúšťania umývania. V praxi to znamená, že sa umývačka zapne sama napríklad každý druhý deň o 9:00. Presný čas, frekvenciu opakovania a rozdielne programy pre rozdielne dni je možné nastaviť podľa vlastných preferencií. Inteligentný systém však zruší plánované umývanie v prípade, že ste dvere od posledného umývania ešte neotvorili a riad vo vnútri je čistý. 


Umývačkou budúcnosti je Miele G 7000

2399283
Miele

M Touch aj pre plne integrované modely

Pokiaľ ide o priame ovládanie umývačky G 7000, Miele má ďalšie prvenstvo – plne farebný displej, ktorý sa ovláda podobne ako smartfón. Vynikajúci zákaznícky zážitok zaručuje jednoduchá manipulácia pomocou symbolov a textu a tiež intuitívne rozhranie, ktoré reaguje na poklepanie, ťah a posúvanie – to nájdete len u spotrebičov značky Miele. 

Komfort pri nakladaní riadu do umývačky zvyšujú nové flexibilné prvky, ktoré v nej vytvárajú priestor tam, kde predtým nebol. V hornom koši sa sklopné hrebeňové držiaky postarajú o to, aby sa misky mohli ukladať s optimálnym odstupom a v ideálnej polohe. Držiaky na poháre FlexCare v dolnom koši sú vhodné na poháre s dlhou stopkou. Silikónové prvky zabezpečia dokonalú ochranu napríklad jemných šálok na kávu.


Umývačkou budúcnosti je Miele G 7000

2399709
Miele

Charakteristickým prvkom umývačiek Miele je zásuvka 3D MultiFlex. Jej pravú bočnú časť je možné znížiť tak, že v priestore doposiaľ využívanom iba na príbor nájdu svoje miesto aj malé kusy riadu. Ľavá bočná časť sa dá posunúť, vďaka čomu je možné poháre s dlhou stopkou umiestniť aj do horného koša.

Kompletne prepracovaný obeh vody pomáha znižovať využívanie prírodných zdrojov. Množstvo použitej vody redukuje na 6 litrov a zvyšuje tak energetickú účinnosť umývačky na A+++ mínus 10 %. 

Umývačka G 7000 je tiež vybavená osvedčenými funkciami ako QuickPowerWash (čistiaci program s hodnotením A, trvaním procesu 58 min.), vnútorným LED osvetlením Brilliant Light a bezdotykovým otváraním dverí po poklepaní (Knock2open).

Viac na www.miele.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti Miele

Kategória: Domáce spotrebiče
Tagy: domáce spotrebiče umývačky riadu
Zdieľať článok