Vinylové dielce Gerflor Creation uchvátia úžasnými dekormi a širokými možnosťami inštalácie

14. 05. 2019 Zdieľať

Než začnete čítať tento článok, pozveme vás hneď na začiatku na stránky francúzskej značky Gerflor. V časti venovanej bytovým podlahám nájdete inšpiráciu, produkty, dekory a rad ďalších informácií, ktoré z vás urobia ozajstného fanúšika vinylových podláh.

Vlajkovou loďou v oblasti podláh pre domácnosti je rad vinylových dielcov Creation, ktorej novú kolekciu uvádza v súčasnosti na náš trh spoločnosť Gerflor CZ.

Francúzsky výrobca v nej dokázal dokonale spojiť súčasné dizajnové trendy a špičkové parametre. Významné rozšírenie dekorov nájdete v priereze všetkých základných kolekcií. Zásadnou výhodou pre vás je tiež možnosť kombinácie dekorov vo variantoch lepenej a zámkovej krytiny, navyše v rôznej špecifikácii nášľapnej vrstvy a celkovej hrúbky. S novou kolekciou môžete tiež u väčšiny dekorov vyberať aj z dvoch formátov. Novo sa objavujú tiež dlhé XL lamely s dĺžkou 1,5 m. Kolekcia Creation 30 a Creation 55 tak v súčasnosti ponúka celkom neuveriteľných 265 kombinácií, sa škálou presahujúcou 80 dekorov so skosenou hranou. Ďalšou atraktívnou novinkou je možnosť objednania originálnych líšt, presne zodpovedajúcich jednotlivým dezénom.


Vinylové dielce Gerflor Creation

Vinylové dielce Gerflor Creation
Gerflor CZ

Lepené vinylové dielce

Základná kolekcia lepených vinylových dielcov je Gerflor Creation 30. Vinylové dielce s hrúbkou 2 mm, nášľapnou vrstvou 0,3 mm a úžitkovou triedou 31 sú určené predovšetkým pre využitie v domácnostiach. Francúzsky dizajn je očarujúci a v kombinácii s praktickými vlastnosťami, ako sú napr. komfort pri chôdzi, ľahká údržba a odolnosť voči vode, sú podlahy CREATION 30 skvelou voľbou.


Vinylové dielce Gerflor Creation

Vinylové dielce Gerflor Creation
Gerflor CZ

Gerflor Creation 55 je kolekcia lepených vinylových dielcov, určených pre viac zaťažované komerčné priestory. Hrúbka dielcov je 2,5 mm, nášľapná vrstva 0,55 mm a celková kompozícia zaraďuje tento produkt do kategórie 33/42. S ohľadom na farebnú škálu a exkluzívnu edíciu niektorých farebných prevedení sú však tieto luxusné vinylové dielce tiež veľmi častou voľbou pre bytové využitie.

Zámkové vinylové dielce

Trendom v oblasti vinylových podláh sú v poslednej dobe tie, ktoré možno položiť bez lepenia, tzn. zámkové prevedenie. Zámkové vinylové dielce stačí zacvaknúť a máte hotovo! Gerflor Creation 30 Clic je novinka v ponuke spoločnosti Gerflor a jej parametre – 4,5 mm hrúbka a nášľapná vrstva 0,4 mm – posúvajú túto podlahu do úžitkovej triedy 32. Kolekcia obsahuje rozšírenú paletou dekorov so skosenými hranami.

Ak renovujete podlahu vo vašom byte či dome a kladiete dôraz na vzhľad a predovšetkým perfektnú odolnosť podlahy, vyberajte z dekorov Gerflor Creation 55 Clic. Táto veľmi obľúbená kolekcia s hrúbkou 5 mm a nášľapnou vrstvou 0,55 mm obsahuje širokú paletu dekorov so skosenými hranami. Veľkou devízou tohto produktu je jednoduchá výmena lamely dielca priamo v ploche (v prípade poškodenia), bez nutnosti sťahovať nábytok a zložito rozkladať celú podlahu v miestnosti. Túto podlahu je možné použiť aj do silne zaťažovaných bytových i komerčných priestorov. Špeciálna úprava PUR + zaisťuje dlhšiu trvanlivosť, obmedzuje možnosť poškriabania alebo oderu a znižuje potrebu čistiacich prostriedkov. Táto luxusná vinylová podlaha je vhodná prakticky do každej miestnosti vrátane kuchyne či kúpeľne a ponúka množstvo drevených, kamenných i exkluzívnych dekorov.

www.gerflor.cz

ZDROJ PR článok spoločnosti Gerflor CZ

Kategória: Podlaha, dlažba
Tagy: vinylové podlahy
Zdieľať článok