Novinky podľa aktuálnych trendov

20. 05. 2019 Zdieľať

S módnym trendom čiernych, sivých a tmavých kuchýň sa presadzujú tiež matné materiály. Až budete vyberať kuchynské skrinky, pozrite sa, aké povrchy predajcovia ponúkajú.

Kuchyňa Portos v elegantnej zelenej

Matné dvierka sa dobre kombinujú s dekormi svetlého dreva, lešteného betónu aj s jasnými farbami, ale napríklad aj s farbami v jemnejších pastelových tónoch. Nemusíte sa báť, že sú maty a super maty náročné na údržbu. V kuchynských štúdiách sa pýtajte na povrchy s úpravou proti odtlačkom prstov, tzv. anti-fingerprint. Kuchyne v matnom prevedení sú dizajnovo pôsobivé a prinášajú do interiéru atmosféru kľudu a pohody. Tí, ktorí nemajú odvahu zariadiť si čiernu kuchyňu, môžu siahnuť po matnej temnej zelenej kuchyni Portos a kombinovať ju napríklad so svetlým ušľachtilým drevom z línie Bali. Takáto zostava je elegantná  a zároveň nadčasová a hodí sa do moderných aj vidieckych interiérov. V portfóliu kuchýň samozrejme nájdete aj trendy čiernej kuchyne v mate aj lesku, sivé kuchyne v modernom, klasickom aj vidieckom štýle a nechýba ani tmavomodrá farba.


Novinky podľa aktuálnych trendov

2403847
Oresi Slovakia s.r.o.

Stevia v námorníckej modrej

Zatiaľ čo sivá farba v interiérovom dizajne letí už niekoľko rokov a stále sa drží na popredných miestach v záujme výrobcov nábytku, do našich domovov sa vracia modrá. Vsadila na ňu napríklad spoločnosť Behr Paint, ktorá za farbu roka 2019 vybrala modrú v odtieni Blueprint. Tento odtieň našiel inšpiráciu v módnom priemysle i v zdravotníctve. A pretože modrá farba patrí k variabilným farebným tónom, vhodným pre bežný život, uplatní sa na nábytku, textíliách a samozrejme na stenách všetkých miestností v byte. A svedčí aj kuchynským dvierkam. Dokazuje to aj kuchyňa z prémiovej triedy Livanza, zostavená z línii Stevia a Kaava. Hodí sa do moderných, veľmi presvetlených interiérov, tmavomodré lesklé dvierka kuchyne Stevia tu doplňuje povrch Art dekor betón kuchyne Kaava. Vyznávači pastelových farieb ocenia tiež ďalší novinkový dekor Almost blue(úvodné foto) z prémiovej triedy Livanza, prevedený v duchu trendu apartne lomených farebných tónov. 


Novinky podľa aktuálnych trendov

2403849
Oresi Slovakia s.r.o.

www.oresi.sk 

Kategória: Aktuality
Tagy: kuchyňa
Zdieľať článok