Individuálne vchodové dvere Internorm

20. 05. 2019 Zdieľať

Každé Internorm vchodové dvere sú unikát, pretože sú vyrábané presne na mieru a podľa požiadaviek zákazníka. Internorm ponúka päť hliníkových systémov dvier a dva drevo-hliníkové systémy s nespočetnými modelmi vyhotovenia.

Vďaka programu Internorm-dizajnér dvier je možné si v pohodlí domova nakombinovať vysnívané vchodové dvere presne podľa predstáv, vložiť do fotografie domu, poslať mailom priateľom alebo priamo predajcovi. Zákazník sa môže rozhodnúť medzi dverami s celoplošnou platňou alebo sklenou výplňou, zvoliť si bočné časti dvier, nadsvetlíky, madlá, farby, sklá atď. Fantázii sa medze nekladú.  

Dvere s výnimočným dizajnom sú trendom. V kombinácii s vystupujúcimi lizénami alebo bočnými svetlíkmi vytvárajú štýlový prvok domu. Internorm ukazuje s novými, inovatívnymi povrchmi opäť svoju rolu ako trendsetter v tejto oblasti. Trendové sú povrchy dvier ako imitácia betónu, ale  aj dvere s keramickým povrchom vo vzhľade imitácie hrdze, ocele a kameňa. Taktiež novinkou v sortimente je bezrámový bočný svetlík. Vďaka kompletnému zaomietaniu do muriva, rám takmer úplne zmizne. Izolačné sklo plošne lícuje s rámom dvier a dodáva vchodu moderný vzhľad.
Veľký dôraz sa kladie na kvalitné spracovanie a zabudovanie osvedčených bezpečnostných uzamykaní. Internorm dvere nie sú síce žiadne klasické bezpečnostné dvere, aké by boli potrebné napríklad v miestnosti s trezorom v banke. Avšak vďaka kvalitnému bezpečnostnému systému uzamykania sú testované až do bezpečnostnej triedy RC2 a tým zabezpečujú vynikajúcu ochranu voči vlámaniu.


INDIVIDUÁLNE VCHODOVÉ DVERE INTERNORM

INDIVIDUÁLNE VCHODOVÉ DVERE INTERNORM
Internorm

Hliníkové vchodové dvere

Perfektnú ochranu voči vlámaniu v peknom dizajne – to ponúkajú Internorm hliníkové vchodové dvere. Sériovo 5 bodové uzamykanie renomovaného výrobcu KFV robia tieto dvere bezpečné voči zlodejom. Na výber sú viaceré modely. Vo vnútri dvier sa nachádza viacvrstvová platňa, ktorá zabezpečuje lepšiu tepelnú a vyššiu zvukovú izoláciu.


INDIVIDUÁLNE VCHODOVÉ DVERE INTERNORM

INDIVIDUÁLNE VCHODOVÉ DVERE INTERNORM
Internorm

Drevo-hliníkové vchodové dvere

Drevo vytvára nezameniteľný vzhľad, poskytuje teplo a útulnosť a výrazne prispieva k príjemnej atmosfére. Veľmi dôležitá je ale aj tepelná izolácia, aby sa zabránilo vysokým nákladom na kúrenie a tepelným stratám. Vzhľadom na kombináciu materiálov z dreva, termopeny a hliníka dosahujú drevo-hliníkové dvere od Internorm obzvlášť dobré U-hodnoty a zabezpečujú vynikajúcu zvukovú izoláciu.


INDIVIDUÁLNE VCHODOVÉ DVERE INTERNORM

INDIVIDUÁLNE VCHODOVÉ DVERE INTERNORM
Internorm

Identické povrchy drevo/hliníkových dvier a nového systému okien HF410

Špeciálne drevo-hliníkové okno HF 410 so širokou ponukou farieb a dreva otvára úplne nové možnosti k harmonickému zladeniu vchodového priestoru. K novým modelom okien sa hodí množstvo Internorm drevo-hliníkových vchodových dvier v rovnakom povrchu a farbe dreva.


INDIVIDUÁLNE VCHODOVÉ DVERE INTERNORM

INDIVIDUÁLNE VCHODOVÉ DVERE INTERNORM
Internorm

Množstvo doplnkov

Vchodové dvere ponúkajú sériovo vďaka viacbodovému uzamykaniu vysokú bezpečnosť už v štandarde a je možné ich vyhotoviť individuálne až do bezpečnostnej triedy RC2. Okrem toho ponúkajú množstvo doplnkov: systémy vstupu od odtlačku prsta až po Keypad – ovládanie pomocou klávesnice, čím zvyšujú komfort a bezpečnosť. S LED osvetlením v zapustenom madle alebo v oblasti prahu, je možné vsadiť priamo cielene do vchodových dvier svetelné akcenty. Internorm – LED osvetlenie môže byť vybavené stmievacím čidlom, ktoré automaticky zapne svetlo po zotmení. Taktiež je možné napojenie na senzor pohybu. Ako ďalší doplnok budúcnosti ponúka zabudovanie zrkadla z interiérovej strany dverí, ktoré je plošne zalícované. 


INDIVIDUÁLNE VCHODOVÉ DVERE INTERNORM

INDIVIDUÁLNE VCHODOVÉ DVERE INTERNORM
Internorm

Perfektná kombinovateľnosť

Internorm vchodové dvere je možné ideálne kombinovať so všetkými ostatnými Internorm produktami. Okná a dvere spolu perfektne harmonizujú – nielen technicky ale aj dizajnovo: rovnaké povrchové štruktúry, farby a sklá umožňujú priechodnosť pri stvárňovaní vlastného bývania. 


INDIVIDUÁLNE VCHODOVÉ DVERE INTERNORM

INDIVIDUÁLNE VCHODOVÉ DVERE INTERNORM
Internorm

Vedľajšie vchodové dvere

Garáž, vchod do pivnice alebo aj skladové priestory bývajú väčšinou uzatvárané vedľajšími vchodovými dverami. Pretože cez tieto dvere sa často dá dostať aj do domu, je tu taktiež potrebné primerané bezpečnostné vybavenie. Internorm vedľajšie vchodové dvere sú preto vybavené bezpečnosťou voči vlámaniu. Tento systém bezpečnosti je dostupný v rôznych stupňoch bezpečnosti – podľa potreby. Vedľajšie vchodové dvere sa vyrábajú v materiáloch drevo/hliník, hliník a plast.

Viac informácií na www.internorm-okna.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti Internorm s.r.o.

Kategória: Dvere, brány
Tagy: drevo-hliníkové systémy vchodové dvere vonkajšie dvere
Zdieľať článok